Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negruta Alba RABIGANII
pretext Tactiek Dinamo
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Purăveţ geeft de bal voor. Bobek kopt de bal weg. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - RABIGANII 0:1

2e minuut.
Ilieş passt de bal met de wreef. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft de bal voor. Ilieş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - RABIGANII 0:2

8e minuut.
Kwaiszewski passt de bal in één keer door. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal met de wreef. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea draait met de bal, schiet en ... Pehk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lantaño is nu in balbezit. Lantaño geeft een hoge lob. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Bobek speelt de bal door. Lantaño is nu in balbezit. Lantaño probeert naar een medespeler te passen. Belcea is nu in balbezit. Belcea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bobek kopt de bal weg. Belcea is nu in balbezit. Belcea speelt de bal door. Ilieş rent richting de bal. Ilieş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - RABIGANII 0:3

28e minuut.
Chişcă speelt de bal door. Popovici rent richting de bal. Popovici met een sublieme pass. Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Urzică schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - RABIGANII 1:3

30e minuut.
Marcisz passt de bal met de wreef. Kwaiszewski speelt de bal door. Mata speelt de bal door. Ilieş rent richting de bal. Ilieş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bobek speelt de bal door. Kwaiszewski is nu in balbezit. Kwaiszewski passt de bal zonder na te denken. Ilieş rent richting de bal. Ilieş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 59%, RABIGANII 41%.
Negruta Alba - RABIGANII 1:3

47e minuut.
Kwaiszewski geeft een hoge lob. Catalan kopt de bal weg. Chişcă heeft problemen om de bal te vangen. Ilieş rent richting de bal. Ilieş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - RABIGANII 1:4

50e minuut.
Lantaño is nu in balbezit. Lantaño met een sublieme pass. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Lantaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantaño speelt de bal door. Klungelig pakt Belcea de bal. Belcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - RABIGANII 1:5

69e minuut.
Belcea kopt de bal weg. Mata met een sublieme pass. Daar is Ilieş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilieş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - RABIGANII 1:6

73e minuut.
Bobek geeft een hoge lob. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Magdaleno. Fernández Magdaleno krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Marcisz onderschept slim de pass. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stanciu de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kwaiszewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Catalan de bal. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş haalt uit met een fantastische trap. Pehk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - RABIGANII 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 61%, RABIGANII 39%.
Negruta Alba - RABIGANII 1:7