Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cămătari sibieni Stiinta-Oltenia
352aaa Tactiek oltenia
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 9
55.2 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Genovelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovelis passt de bal met de wreef. Sadlok met een sublieme pass. Yandemian is nu in balbezit. Yandemian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
De Nil is nu in balbezit. De Nil passt de bal zonder na te denken. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Cincă is nu in balbezit. Cincă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 0:1

5e minuut.
Pelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelage geeft een hoge lob. Senti is nu in balbezit. Jasinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. Blogueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Pelage verovert de bal door een tackle van achteren. Cincă onderschept slim de pass. Cincă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hwan-Kwoo de bal. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kermo rent richting de bal. Kermo geeft de bal voor. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă schiet op doel. Zimmermann probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Rembielak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmermann bokst de bal weg. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă geeft de bal voor. Hwan-Kwoo heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Kwoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 0:2

19e minuut.
Kermo onderschept slim de pass. Kermo speelt de bal door. Klungelig pakt Hwan-Kwoo de bal. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă schiet op doel. Zimmermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tłokiński met een snelle inworp. De Nil bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nil passt de bal in één keer door. Tłokiński geeft een lange en hoge pass. Cincă krijgt zijn hoofd ertegen. Zimmermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Hwan-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Công is nu in balbezit. Hwan-Kwoo onderschept slim de pass. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Zimmermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 0:3

31e minuut.
Kermo passt de bal in één keer door. De Nil speelt de bal door. Cincă is nu in balbezit. Cincă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Genovelis passt de bal in één keer door. Prochownik bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Nil is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 51%, Stiinta-Oltenia 49%.
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 0:3

48e minuut.
Pelage is nu in balbezit. Hwan-Kwoo onderschept slim de pass. Cincă is nu in balbezit. Cincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 0:4

59e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal in één keer door. Hwan-Kwoo is nu in balbezit. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Zimmermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 0:5

81e minuut.
Jasinowski is nu in balbezit. Sonntag verovert de bal door een tackle van achteren. Sonntag probeert naar een medespeler te passen. Cincă is nu in balbezit. Cincă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 48%, Stiinta-Oltenia 52%.
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 0:5