Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Michael Klein
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14625
F.C. Corvinul 1921 AC Daestina Sanpetru
5-2-1-2 Tactiek Lacuri 442
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 37.3
outstanding Schieten adequate
solid Passen average
excellent Verdedigen average


6e minuut.
Gruba met een snelle inworp. Douro rent richting de bal. Met opzet legt Ceni zijn tegenspeler op de grond. Douro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Douro kan niet meer verder spelen. Desoete komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Gruba geeft de bal voor. Kikowski heeft problemen om de bal te vangen. Kai Cheuk is nu in balbezit. Kikowski onderschept slim de pass. Kikowski schiet op doel. Catasto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 1:0

12e minuut.
Os geeft de bal voor. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikowski rent richting de bal. Kikowski haalt uit met een fantastische trap. Catasto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 2:0

14e minuut.
Kikowski passt de bal zonder na te denken. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba passt de bal met de wreef. Inwood heeft problemen om de bal te vangen. Inwood draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gruba verovert de bal door een tackle van achteren. Gruba met een sublieme pass. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kikowski heeft problemen om de bal te vangen. Inwood rent richting de bal. Inwood schiet op doel. Na een snelle pass probeert Melissanidis de bal onder controle te krijgen. Catasto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 3:0

27e minuut.
Tuhkur is nu in balbezit. Gruba onderschept slim de pass. Gruba speelt de bal door. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Schuurman passt de bal in één keer door. Kraft rent richting de bal. Kraft geeft een hoge lob. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski haalt uit met een fantastische trap. Catasto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kikowski is nu in balbezit. Kikowski geeft een hoge lob. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cosma probeert naar een medespeler te passen. Gruba met een sublieme pass. Escobar rent richting de bal. Kikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kraft met een sublieme pass. Gruba geeft een lange en hoge pass. Daar is Melissanidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inwood rent richting de bal. Tuhkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba verovert de bal door een tackle van achteren. Gruba geeft een lange en hoge pass. Kikowski springt en kopt de bal. Catasto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 4:0

45e minuut.
Desoete probeert naar een medespeler te passen. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba passt de bal met de wreef. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski haalt uit met een fantastische trap. Catasto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 26%, AC Daestina Sanpetru 74%.
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 5:0

47e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Gruba onderschept slim de pass. Gruba geeft de bal voor. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 6:0

49e minuut.
Desoete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yáñez is nu in balbezit. Gruba begaat een overtreding. Gruba krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gruba heeft problemen om de bal te vangen. Gruba passt de bal met de wreef. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski haalt uit met een fantastische trap. Catasto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 7:0

58e minuut.
Doeltrap. Catasto trapt de bal weg van het doel. Desoete kopt de bal weg. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski draait met de bal, schiet en ... Catasto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Istogu rent richting de bal. Istogu geeft een hoge lob. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood rent richting de bal. Inwood draait met de bal, schiet en ... Catasto bokst de bal weg. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 8:0

62e minuut.
Desoete is nu in balbezit. Desoete geeft de bal voor. Klungelig pakt Kai Cheuk de bal. Kikowski rent richting de bal. Kikowski haalt uit met een fantastische trap. Catasto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Gruba geeft een lange en hoge pass. Kikowski is nu in balbezit. Cosma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kikowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Catasto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kraft is nu in balbezit. Tuhkur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraft is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kraft met een snel genomen vrije trap. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski schiet op doel. Catasto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Os is nu in balbezit. Os geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cosma de bal. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski draait met de bal, schiet en ... Catasto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 19%, AC Daestina Sanpetru 81%.
F.C. Corvinul 1921 - AC Daestina Sanpetru 9:0