Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-13 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: Rap Boyz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20000
Rap Boyz F.C. Sarmalutza
fourth Tactiek New era
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
48.8 gemiddelde waardering 37.4
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


7e minuut.
Kasilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kasilyan met een sublieme pass. Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - F.C. Sarmalutza 1:0

9e minuut.
Polyanskiy speelt de bal door. Fatalski kopt de bal weg. Besora geeft een hoge lob. Tanzaniano is nu in balbezit. Tanzaniano draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Besora verovert de bal door een tackle van achteren. Besora geeft een hoge lob. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - F.C. Sarmalutza 2:0

25e minuut.
Biscegli rent richting de bal. Biscegli probeert naar een medespeler te passen. Hayles is nu in balbezit. Hayles haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cherico geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tanzaniano met een snelle inworp. Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Radyszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozak geeft een hoge lob. Lupescu speelt de bal door. Tanzaniano is nu in balbezit. Tanzaniano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Biscegli is nu in balbezit. Cherico verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzarella heeft problemen om de bal te vangen. Hayles rent richting de bal. Hayles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. DeCarlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radyszkiewicz rent richting de bal. Hayles onderschept slim de pass. Hayles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak passt de bal in één keer door. Habrat heeft problemen om de bal te vangen. Tanzaniano is nu in balbezit. Tanzaniano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polyanskiy met een harde bal richting middenveld. Besora kopt de bal weg. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 36%, F.C. Sarmalutza 64%.
Rap Boyz - F.C. Sarmalutza 2:0

47e minuut.
Biscegli probeert naar een medespeler te passen. Hayles rent richting de bal. Fabbrini is nu in balbezit. Hayles onderschept slim de pass. Hayles haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Joliet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Biscegli met de inworp. Tanzaniano rent richting de bal. Tanzaniano geeft een hoge lob. Polyanskiy bokst de bal weg. Mazzarella kan de bal niet met de borst controleren. Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - F.C. Sarmalutza 3:0

53e minuut.
Kasilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano is nu in balbezit. Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

53e minuut.
Kozak is nu in balbezit. Biscegli onderschept slim de pass. Biscegli geeft de bal voor. Klungelig pakt Kasilyan de bal. Kasilyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Polyanskiy trapt de bal weg van het doel. DeCarlo kopt de bal weg. Biscegli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tanzaniano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Fatalski neemt vlug de vrije trap. Kasilyan kopt de bal weg. Tanzaniano is nu in balbezit. Klungelig pakt Tanzaniano de bal. Tanzaniano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Lupescu geeft een lange en hoge pass. Tanzaniano rent richting de bal. Klungelig pakt Tanzaniano de bal. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - F.C. Sarmalutza 4:0

86e minuut.
Kasilyan passt de bal in één keer door. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano passt de bal met de wreef. DeCarlo is nu in balbezit. DeCarlo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Besora is nu in balbezit. Besora speelt de bal door. DeCarlo rent richting de bal. DeCarlo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - F.C. Sarmalutza 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 28%, F.C. Sarmalutza 72%.
Rap Boyz - F.C. Sarmalutza 5:0