Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sexy team dragasani FC Avantul Zarea
kata2 Tactiek 442+
50% Balbezit 50%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 29
very good Schieten average
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Vlačiha probeert naar een medespeler te passen. Paź rent richting de bal. Legutko probeert naar een medespeler te passen. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 1:0

2e minuut.
Siwiński met een snelle inworp. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela passt de bal zonder na te denken. Daar is Forgács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forgács geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Sas speelt de bal door. Christophe kopt de bal weg. Stafidă controleert de bal met de borst. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Cintezoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwiński rent richting de bal. Siwiński geeft de bal voor. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kobiela rent richting de bal. Kobiela met een sublieme pass. Siwiński probeert naar een medespeler te passen. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stafidă is nu in balbezit. Legutko onderschept slim de pass. Legutko geeft een hoge lob. Paź rent richting de bal. Paź draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paź onderschept slim de pass. Paź passt de bal met de wreef. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 2:0

24e minuut.
Siwiński rent richting de bal. Siwiński geeft een lange en hoge pass. Vlačiha heeft problemen om de bal te vangen. Paź is nu in balbezit. Paź haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doru kopt de bal weg. Forgács is nu in balbezit. Forgács speelt de bal door. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... Sas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 3:0

26e minuut.
Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź passt de bal met de wreef. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha schiet op doel. Sas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 4:0

29e minuut.
Forgács bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgács geeft een hoge lob. Vlačiha kopt de bal weg. Klungelig pakt Paź de bal. Paź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 5:0

32e minuut.
Giżycki is nu in balbezit. Kobiela onderschept slim de pass. Kobiela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paź de bal. Paź schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pellios verovert de bal door een tackle van achteren. Pellios geeft een lange en hoge pass. Paź speelt de bal door. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff geeft de bal voor. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 24%, FC Avantul Zarea 76%.
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 5:1

48e minuut.
Kobiela probeert naar een medespeler te passen. Legutko is nu in balbezit. Legutko speelt de bal door. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pellios speelt de bal door. Christophe geeft de bal voor. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Sanders probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 5:2

62e minuut.
Velthuizen speelt de bal door. Forgács geeft een hoge lob. Paź kopt de bal weg. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 6:2

65e minuut.
Forgács is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doru. Forgács is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Forgács met een snel genomen vrije trap. Paź is nu in balbezit. Paź schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Stafidă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko speelt de bal door. Paź is nu in balbezit. Paź haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Luntraru passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forgács met de inworp. Legutko rent richting de bal. Legutko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Velthuizen geeft een hoge lob. Doru heeft problemen om de bal te vangen. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Paź is nu in balbezit. Paź haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Siwiński geeft de bal voor. Birlic kopt de bal weg. Legutko probeert naar een medespeler te passen. Paź is nu in balbezit. Paź schiet op doel. Sas bokst de bal weg. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... Sas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 7:2

83e minuut.
Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński passt de bal met de wreef. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 8:2

88e minuut.
Siwiński kan de bal niet met de borst controleren. Siwiński geeft een lange en hoge pass. Paź kopt de bal weg. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Forgács geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paź controleert de bal met de borst. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko schiet op doel. Sas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 27%, FC Avantul Zarea 73%.
sexy team dragasani - FC Avantul Zarea 8:2