Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C STEAUA TULCEA STEAUA FCSB Berceni
343 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 41.5
good Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen very good


2e minuut.
Rybka probeert naar een medespeler te passen. Prostohlavka rent richting de bal. Quốc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Waksmundzki is nu in balbezit. Waksmundzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - STEAUA FCSB Berceni 1:0

5e minuut.
Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka geeft de bal voor. Waksmundzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Waksmundzki haalt uit met een fantastische trap. Miron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Maisepp met een sublieme pass. Quốc Thành probeert naar een medespeler te passen. Batty rent richting de bal. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hoàng Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Bảo geeft de bal voor. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Waksmundzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Waksmundzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aizkorreta passt de bal in één keer door. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka geeft de bal voor. Waksmundzki springt en kopt de bal. Gerasia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - STEAUA FCSB Berceni 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C STEAUA TULCEA 44%, STEAUA FCSB Berceni 56%.
F.C STEAUA TULCEA - STEAUA FCSB Berceni 2:0

50e minuut.
Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn probeert naar een medespeler te passen. Maisepp speelt de bal door. Kokosiński rent richting de bal. Kokosiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Woodburn rent richting de bal. Woodburn draait met de bal, schiet en ... Aizkorreta kan de bal niet met de borst controleren. Coman is nu in balbezit. Coman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Kokosiński de bal. Maisepp speelt de bal door. Waksmundzki rent richting de bal. Waksmundzki haalt uit met een fantastische trap. Gerasia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - STEAUA FCSB Berceni 3:0

71e minuut.
Markopoulos geeft een hoge lob. Inworp. Neyra met een snelle inworp. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Markopoulos geeft een lange en hoge pass. Miron heeft problemen om de bal te vangen. Waksmundzki begaat een overtreding. Waksmundzki krijgt een gele kaart. Miron wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Miron kan niet meer verder spelen. Păcălici komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dováděl geeft een lange en hoge pass. Prostohlavka kopt de bal weg. Klungelig pakt Păcălici de bal. Kokosiński rent richting de bal. Kokosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - STEAUA FCSB Berceni 4:0

82e minuut.
Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Waksmundzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hoàng Bảo controleert de bal met de borst. Hoàng Bảo met een sublieme pass. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ... Gerasia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - STEAUA FCSB Berceni 5:0

88e minuut.
Bumbescu geeft een lange en hoge pass. Woodburn kopt de bal weg. Klungelig pakt Tiutiu de bal. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Gerasia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C STEAUA TULCEA 28%, STEAUA FCSB Berceni 72%.
F.C STEAUA TULCEA - STEAUA FCSB Berceni 5:0