Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRANSILVANIA CLUJ Steaua_lui_Gigica
obs Tactiek *-*-*-*
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Bruson kopt de bal weg. Krasucki met een sublieme pass. Daar is Šutić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Bruson speelt de bal door. Rusciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusciano verovert de bal door een tackle van achteren. Rusciano schiet op doel. Zaowocny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Schiavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavelli geeft een hoge lob. Daar is Zetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zetti schiet op doel. Quadrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANSILVANIA CLUJ - Steaua_lui_Gigica 1:0

29e minuut.
Korczak probeert naar een medespeler te passen. Kocot rent richting de bal. Toornstra rent richting de bal. Kocot verovert de bal door een tackle van achteren. Kocot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Schiavelli onderschept slim de pass. Schiavelli geeft de bal voor. Butlewski rent richting de bal. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić haalt uit met een fantastische trap. Quadrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Krasucki rent richting de bal. Krasucki passt de bal met de wreef. Zetti rent richting de bal. Zetti haalt uit met een fantastische trap. Quadrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANSILVANIA CLUJ - Steaua_lui_Gigica 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANSILVANIA CLUJ 69%, Steaua_lui_Gigica 31%.
TRANSILVANIA CLUJ - Steaua_lui_Gigica 2:0

50e minuut.
Osland met een sublieme pass. Klungelig pakt Kocot de bal. Kocot passt de bal zonder na te denken. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Butlewski rent richting de bal. Korczak onderschept slim de pass. Korczak geeft een lange en hoge pass. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Osland verovert de bal door een tackle van achteren. Osland geeft de bal voor. Rusciano kopt de bal weg. Kocot is nu in balbezit. Kocot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Pavić de bal. Butlewski is nu in balbezit. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Butlewski is nu in balbezit. Butlewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Osland is nu in balbezit. Osland met een sublieme pass. Toornstra is nu in balbezit. Kocot onderschept slim de pass. Kocot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANSILVANIA CLUJ 72%, Steaua_lui_Gigica 28%.
TRANSILVANIA CLUJ - Steaua_lui_Gigica 2:0