Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excellent Hammers Cool Druids
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Middleton geeft de bal voor. Drewitt rent richting de bal. Twiddy onderschept slim de pass. Twiddy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Deeney de bal onder controle te krijgen. Paal! Cox werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Nevill is nu in balbezit. Nevill geeft een lange en hoge pass. Wood rent richting de bal. Wood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rowley kopt de bal weg. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Loveland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loveland krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Tadaldi trapt de bal weg van het doel. Scantlebury rent richting de bal. Middleton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Middleton krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Keegan probeert naar een medespeler te passen. Loveland rent richting de bal. Loveland passt de bal zonder na te denken. Twiddy is nu in balbezit. Twiddy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bailey kopt de bal weg. Cox speelt de bal door. Cockings probeert de bal met de borst te controleren. Middleton rent richting de bal. Middleton geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Twiddy rent richting de bal. Twiddy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Deeney probeert de bal met de borst te controleren. Deeney geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freestone met een snelle inworp. Morgan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excellent Hammers 41%, Cool Druids 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Excellent Hammers - Cool Druids 0:0

54e minuut.
Drewitt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Scantlebury de bal. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel. Klungelig pakt Nevill de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Deeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Twiddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Twiddy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Twiddy kan niet meer verder spelen. Carver komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Scantlebury heeft problemen om de bal te vangen. Scantlebury met een sublieme pass. Baber geeft een lange en hoge pass. Cockings bereikt de bal nog maar net als eerste. Cockings haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rowley rent richting de bal. Middleton rent richting de bal. Middleton speelt de bal door. Carver is nu in balbezit. Carver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nevill geeft een lange en hoge pass. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Middleton met een sublieme pass. Carver is nu in balbezit. Carver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excellent Hammers 68%, Cool Druids 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Excellent Hammers - Cool Druids 0:0