Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAYSERİ DSİ kocatepe
klasik 4-4-2 Tactiek son
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 43.8
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Lázi probeert naar een medespeler te passen. Żygus rent richting de bal. Żygus geeft een hoge lob. Liga rent richting de bal. Liga haalt uit met een fantastische trap. Dawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Penchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga verovert de bal door een tackle van achteren. Liga haalt uit met een fantastische trap. Dawson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - kocatepe 1:0

22e minuut.
Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov geeft een lange en hoge pass. Arévalo kopt de bal weg. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga schiet op doel. Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Inworp. Perić met de inworp. Lázi is nu in balbezit. Lázi geeft een lange en hoge pass. Arévalo geeft de bal voor. Dawson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Perić is nu in balbezit. Perić passt de bal in één keer door. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi geeft de bal voor. Arévalo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Duca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mihliuc komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Perić probeert naar een medespeler te passen. Lázi is nu in balbezit. Lázi probeert naar een medespeler te passen. Liga is nu in balbezit. Liga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Perić met een sublieme pass. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo passt de bal met de wreef. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap. Dawson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Mainardi geeft een lange en hoge pass. Liga kopt de bal weg. Majowicz is nu in balbezit. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lázi kopt de bal weg. Daar is Banjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázi probeert naar een medespeler te passen. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - kocatepe 2:0

38e minuut.
Korkmazcan rent richting de bal. Korkmazcan passt de bal in één keer door. Żygus speelt de bal door. Daar is Liga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lázi verovert de bal door een tackle van achteren. Lázi passt de bal zonder na te denken. Arévalo rent richting de bal. Arévalo speelt de bal door. Majowicz verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 33%, kocatepe 67%.
KAYSERİ DSİ - kocatepe 2:0

57e minuut.
İlet kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihliuc de bal. Perić met een sublieme pass. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Banjac controleert de bal met de borst. Perić is nu in balbezit. Perić probeert naar een medespeler te passen. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Dawson bokst de bal weg.

64e minuut.
Buitenspel voor Liszewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Mainardi neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Majowicz de bal. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga schiet op doel. Dawson bokst de bal weg. Klungelig pakt Perić de bal. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - kocatepe 3:0

71e minuut.
Calzavacca met een sublieme pass. Scanferla rent richting de bal. Angaroni begaat een overtreding. Angaroni krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni passt de bal zonder na te denken. Calzavacca is nu in balbezit. Calzavacca geeft een lange en hoge pass. Korkmazcan kopt de bal weg. Yiğitcebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Perić speelt de bal door. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Liga rent richting de bal. Liga haalt uit met een fantastische trap. Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Mainardi geeft de bal voor. Arévalo kopt de bal weg. Liga is nu in balbezit. Liga draait met de bal, schiet en ... Dawson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - kocatepe 4:0

86e minuut.
Korkmazcan passt de bal met de wreef. Lázi rent richting de bal. Lázi geeft een hoge lob. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 44%, kocatepe 56%.
KAYSERİ DSİ - kocatepe 4:0