Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-25 18:50
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: MANOR TEAM Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 39529
MANOR TEAM 2. Fc Ganek
new Tactiek tree
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
42 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 46.6
wonderbaarlijk Schieten redelijk
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Šidlo met een sublieme pass. Kotora met een sublieme pass. Durok rent richting de bal. Durok haalt uit met een fantastische trap. Felčan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 1:0

2e minuut.
Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Drozd is nu in balbezit. Drozd speelt de bal door. Durok is nu in balbezit. Durok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Voltolina speelt de bal door. Šidlo rent richting de bal. Šidlo met een sublieme pass. Drozd bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozd draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Durok rent richting de bal. Durok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 2:0

13e minuut.
Harm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kotora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotora passt de bal met de wreef. Šidlo rent richting de bal. Šidlo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drozd rent richting de bal. Drozd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 3:0

16e minuut.
Šidlo onderschept slim de pass. Šidlo passt de bal zonder na te denken. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 4:0

20e minuut.
Kotora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durok is nu in balbezit. Kenský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Durok raakt geblesseerd tijdens het duel. Durok legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Felčan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Việt Dương passt de bal in één keer door. Šidlo rent richting de bal. Šidlo passt de bal in één keer door. Kotora is nu in balbezit. Kotora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Felčan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Verhulst met de inworp. Việt Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Dương probeert naar een medespeler te passen. Drozd bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Drozd bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drozd raakt geblesseerd tijdens het duel. Durok zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Felčan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 5:0

32e minuut.
Verhulst passt de bal in één keer door. Việt Dương rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rybovič zal de hoekschop nemen. Ericsson springt en kopt de bal. Kukuvka bokst de bal weg.

33e minuut.
Šidlo geeft een hoge lob. Daar is Dudík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozd rent richting de bal. Drozd schiet op doel. Felčan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 6:0

34e minuut.
Durok probeert naar een medespeler te passen. Drozd heeft problemen om de bal te vangen. Kopkas begaat een overtreding. Kopkas krijgt een gele kaart. Drozd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Việt Dương wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Harvanka geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Baraník stond buitenspel. Rajtár maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Durok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durok draait met de bal, schiet en ... Felčan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Verhulst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhulst geeft een hoge lob. Durok rent richting de bal. Drozd bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozd draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Felčan speelt de bal door. Việt Dương kopt de bal weg. Drozd rent richting de bal. Drozd haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 7:0

44e minuut.
Alcerro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kotora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotora geeft een lange en hoge pass. Durok is nu in balbezit. Durok draait met de bal, schiet en ... Felčan bokst de bal weg. Daar is Dudík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozd bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Việt Dương zal de hoekschop nemen. Durok krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 23%, 2. Fc Ganek 77%.
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 7:0

48e minuut.
Drozd is nu in balbezit. Voltolina onderschept slim de pass. Durok is nu in balbezit. Durok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 8:0

49e minuut.
Drozd is nu in balbezit. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozd rent richting de bal. Durok rent richting de bal. Durok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 9:0

50e minuut.
Miller geeft de bal voor. Durok is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kenský. Kenský krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Časnoha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalinovský komt het veld opgelopen. Felčan met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Việt Dương de bal. Kopkas is nu in balbezit. Việt Dương onderschept slim de pass. Việt Dương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Miller probeert naar een medespeler te passen. Durok is nu in balbezit. Kenský begaat een overtreding. Kenský krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Voltolina kopt de bal weg. Việt Dương rent richting de bal. Việt Dương passt de bal met de wreef. Drozd bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kotora heeft problemen om de bal te vangen. Kotora geeft een hoge lob. Voltolina heeft problemen om de bal te vangen. Durok onderschept slim de pass. Durok haalt uit met een fantastische trap. Felčan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drozd rent richting de bal. Drozd draait met de bal, schiet en ... Durok rent richting de bal. Durok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 10:0

71e minuut.
Dudík geeft de bal voor. Kotora is nu in balbezit. Kotora passt de bal met de wreef. Drozd rent richting de bal. Drozd haalt uit met een fantastische trap. Felčan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kotora passt de bal zonder na te denken. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo passt de bal zonder na te denken. Durok rent richting de bal. Durok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dudík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozd is nu in balbezit. Voltolina is nu in balbezit. Drozd verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 11:0

83e minuut.
Kotora passt de bal zonder na te denken. Kalinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotora verovert de bal door een tackle van achteren. Kotora geeft een lange en hoge pass. Drozd springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kopkas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šidlo is nu in balbezit. Met opzet legt Dudík zijn tegenspeler op de grond. Dudík krijgt een gele kaart. Šidlo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Việt Dương neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Daar is Dudík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felčan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 29%, 2. Fc Ganek 71%.
MANOR TEAM - 2. Fc Ganek 11:0