Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horiaci Ničitelia FC CASSOVIA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Truňko kan de bal niet met de borst controleren. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík maakt een afschuwelijke overtreding. Bogdan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Kazár speelt de bal door. Kiapes is nu in balbezit. Kiapes met een sublieme pass. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Truňko onderschept slim de pass. Truňko speelt de bal door. Bogdan rent richting de bal. Bogdan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gerek geeft een lange en hoge pass. Tinko kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazár de bal. Bobšič rent richting de bal. Bobšič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 1:0

29e minuut.
Truňko verovert de bal door een tackle van achteren. Truňko speelt de bal door. Kiapes rent richting de bal. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Braviak met een harde bal richting middenveld. Kiapes rent richting de bal. Kiapes probeert naar een medespeler te passen. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 1:1

33e minuut.
Kazár is nu in balbezit. Kenda onderschept slim de pass. Kazár begaat een overtreding. Kazár krijgt een gele kaart. Kenda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kenda kan niet meer verder spelen. Kozár komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kazár verovert de bal door een tackle van achteren. Kazár geeft een hoge lob. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 1:2

38e minuut.
Bogdan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barbora komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Barbora passt de bal in één keer door. Varholík bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholík passt de bal met de wreef. Kiapes rent richting de bal. Kiapes haalt uit met een fantastische trap. Žáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horiaci Ničitelia 48%, FC CASSOVIA 52%.
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 1:3

54e minuut.
Haluška rent richting de bal. Kozár is nu in balbezit. Haluška maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Haluška moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Haluška schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Kesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík is nu in balbezit. Kiapes rent richting de bal. Kiapes draait met de bal, schiet en ... Krištofík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 1:4

85e minuut.
Kesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žiač onderschept slim de pass. Žiač met een sublieme pass. Gerek rent richting de bal. Gerek geeft een hoge lob. Braviak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Barbora passt de bal met de wreef. Varholík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovalík krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Radvaň kopt de bal weg. Varholík rent richting de bal. Kovalík begaat een overtreding. Kovalík krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horiaci Ničitelia 58%, FC CASSOVIA 42%.
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 1:4