Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The BigP Nádherní Strelci
451 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Dobiáš de bal. Dobiáš met een sublieme pass. Turek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bezeg is nu in balbezit. Bezeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - Nádherní Strelci 0:1

3e minuut.
Heretík speelt de bal door. Čatloš rent richting de bal. Čatloš speelt de bal door. Tesák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Heriban verovert de bal door een tackle van achteren. Heriban speelt de bal door. Bezeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika is nu in balbezit. Mika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - Nádherní Strelci 0:2

16e minuut.
Korenič verovert de bal door een tackle van achteren. Korenič geeft een hoge lob. Goga speelt de bal door. Bezeg heeft problemen om de bal te vangen. Bezeg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Turek is nu in balbezit. Surovec rent richting de bal. Surovec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kubovič de bal. Surovec is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The BigP 42%, Nádherní Strelci 58%.
The BigP - Nádherní Strelci 0:2

67e minuut.
Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovec verovert de bal door een tackle van achteren. Surovec met een sublieme pass. Tesák is nu in balbezit. Tesák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hatala geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karaff met een snelle inworp. Surovec rent richting de bal. Surovec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rynich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynich geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Surovec de bal onder controle te krijgen. Mika rent richting de bal. Mika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The BigP 40%, Nádherní Strelci 60%.
The BigP - Nádherní Strelci 0:2