Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti TE AgárdSC
Def Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 29.1
solid Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Siti de bal. Siti geeft een hoge lob. Kerkai heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Jõenurm passt de bal in één keer door. Siti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciuchiţă de bal. Szyndrowski is nu in balbezit. Szyndrowski draait met de bal, schiet en ... Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ciuchiţă kopt de bal weg. Hollós met een sublieme pass. Ciuchiţă heeft problemen om de bal te vangen. Szyndrowski is nu in balbezit. Szyndrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ciuchiţă heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Daar is Mracskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tudor geeft een lange en hoge pass. Siti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Illovszky de bal onder controle te krijgen. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Inworp. Miklas met de inworp. Hollós rent richting de bal. Hollós geeft een lange en hoge pass. Ciuchiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - AgárdSC 1:0

29e minuut.
Siti bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti geeft de bal voor. Ciuchiţă heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Csizmadia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - AgárdSC 2:0

32e minuut.
Kubala passt de bal zonder na te denken. Daar is Hollós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollós speelt de bal door. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciuchiţă is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciuchiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Dellamonica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Csizmadia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyndrowski rent richting de bal. Szyndrowski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Csizmadia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Mracskó rent richting de bal. Mracskó probeert naar een medespeler te passen. Paulusz geeft een lange en hoge pass. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Mocsai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szieben heeft problemen om de bal te vangen. Szyndrowski met een sublieme pass. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kubala kopt de bal weg. Daar is Ciuchiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illovszky rent richting de bal. Ciuchiţă onderschept slim de pass. Ciuchiţă schiet op doel. Dellamonica bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti TE 28%, AgárdSC 72%.
Újpesti TE - AgárdSC 2:0

46e minuut.
Ciuchiţă rent richting de bal. Szyndrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Kubala rent richting de bal. Kubala met een sublieme pass. Szyndrowski heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kubala probeert naar een medespeler te passen. Siti rent richting de bal. Siti passt de bal in één keer door. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sagáth met een snelle inworp. Paulusz met een sublieme pass. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Illovszky met een snelle inworp. Jõenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõenurm geeft een hoge lob. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Mracskó rent richting de bal. Kubala onderschept slim de pass. Kubala speelt de bal door. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kubala probeert naar een medespeler te passen. Szyndrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kubala geeft de bal voor. Ciuchiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - AgárdSC 3:0

77e minuut.
Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklas verovert de bal door een tackle van achteren. Miklas geeft de bal voor. Ciuchiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Dellamonica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Szyndrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szyndrowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciuchiţă de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - AgárdSC 4:0

83e minuut.
Siti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szyndrowski rent richting de bal. Szyndrowski geeft de bal voor. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă schiet op doel. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Daar is Mocsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jõenurm onderschept slim de pass. Jõenurm met een sublieme pass. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Ciuchiţă de bal. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Csizmadia de bal onder controle te krijgen. Jõenurm is nu in balbezit. Jõenurm geeft een hoge lob. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti TE 27%, AgárdSC 73%.
Újpesti TE - AgárdSC 4:0