Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-12 18:32
  • Competitiewedstrijd: Megye I.03
  • Stadion: FC OneBit Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2932
FC OneBit Atom Sport Klub
Normal Tactiek Sima
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 32.7
slecht Schieten redelijk
matig Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Jerez met een sublieme pass. Baróti is nu in balbezit. Baróti passt de bal met de wreef. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jerez onderschept slim de pass. Inworp. Mucsányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - Atom Sport Klub 1:0

27e minuut.
Baróti verovert de bal door een tackle van achteren. Baróti geeft een hoge lob. Guevara is nu in balbezit. Zarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Entsik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trape komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rajos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OneBit 63%, Atom Sport Klub 37%.
FC OneBit - Atom Sport Klub 1:0

62e minuut.
Révfi geeft de bal voor. Jerez is nu in balbezit. Jerez geeft een lange en hoge pass. Zarkos is nu in balbezit. Zarkos draait met de bal, schiet en ... Hollós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Zarkos heeft problemen om de bal te vangen. Zarkos passt de bal in één keer door. Révfi controleert de bal met de borst. Zarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC OneBit - Atom Sport Klub 1:1

74e minuut.
Erdős passt de bal zonder na te denken. Ćatović probeert naar een medespeler te passen. Baróti met een sublieme pass. Zarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baróti passt de bal in één keer door. Zarkos is nu in balbezit. Boncz rent richting de bal. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Davila speelt de bal door. Ćatović is nu in balbezit. Ćatović geeft een hoge lob. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos is nu in balbezit. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - Atom Sport Klub 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OneBit 66%, Atom Sport Klub 34%.
FC OneBit - Atom Sport Klub 1:2