Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zöld Sasok IX VARchester United
Normal Tactiek 523
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 25.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati passt de bal met de wreef. Vágó rent richting de bal. Vágó draait met de bal, schiet en ... Buza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - VARchester United 0:1

10e minuut.
Mindikowski geeft de bal voor. Csöregh is nu in balbezit. Vágó onderschept slim de pass. Vágó schiet op doel. Pelikán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - VARchester United 0:2

13e minuut.
Sambor rent richting de bal. Tihanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Mindikowski begaat een overtreding. Tihanyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaldenecker komt bij de bal en schiet. Filep kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Zanetti is nu in balbezit. Zanetti geeft een hoge lob. Pelikán controleert de bal met de borst. Vágó rent richting de bal. Vágó draait met de bal, schiet en ... Buza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vágó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abonyi is nu in balbezit. Vágó verovert de bal door een tackle van achteren. Vágó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kaldenecker rent richting de bal. Gyenge onderschept slim de pass. Gyenge speelt de bal door. Daar is Vágó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágó draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Meszesán rent richting de bal. Meszesán met een sublieme pass. Zanetti met een sublieme pass. Daar is Vágó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - VARchester United 0:3

41e minuut.
Gyenge is nu in balbezit. Gyenge passt de bal in één keer door. Vágó bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - VARchester United 0:4

42e minuut.
Kaldenecker passt de bal met de wreef. Csöregh is nu in balbezit. Csöregh geeft de bal voor. Vágó heeft problemen om de bal te vangen. Vágó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöld Sasok IX 71%, VARchester United 29%.
Zöld Sasok IX - VARchester United 0:4

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buza trapt de bal weg. Abonyi heeft problemen om de bal te vangen. Vágó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Sciarrino verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abonyi. Sciarrino raakt geblesseerd tijdens het duel. Sciarrino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solt is nu in balbezit. Solt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - VARchester United 0:5

71e minuut.
Kasztel is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasztel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaldenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldenecker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - VARchester United 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöld Sasok IX 69%, VARchester United 31%.
Zöld Sasok IX - VARchester United 1:5