Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zsombcus Barca Fc Disztenhag
Osztályozó Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kresz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi passt de bal met de wreef. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kulišić passt de bal met de wreef. Daar is Balányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gaál de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 1:0

13e minuut.
Harmath met een sublieme pass. Klungelig pakt Vajda de bal. Tùng Minh onderschept slim de pass. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Palagyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 2:0

23e minuut.
Bánföldi is nu in balbezit. Bánföldi passt de bal zonder na te denken. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap. Palagyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 3:0

26e minuut.
Balányi speelt de bal door. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh maakt een afschuwelijke overtreding. Tùng Minh krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Diculescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czár neemt de hoekschop. Harček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Harmath krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 3:1

35e minuut.
Tùng Minh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Shevley de bal. Shevley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tùng Minh de bal. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 4:1

38e minuut.
Schepel rent richting de bal. Schepel met een sublieme pass. Bánföldi is nu in balbezit. Bánföldi haalt uit met een fantastische trap. Palagyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 5:1

38e minuut.
Tùng Minh onderschept slim de pass. Tùng Minh passt de bal in één keer door. Bánföldi rent richting de bal. Schepel is nu in balbezit. Schepel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Giojoso speelt de bal door. Daar is Kulišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulišić passt de bal met de wreef. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Schepel kopt de bal weg. Klungelig pakt Bánföldi de bal. Bánföldi speelt de bal door. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 31%, Fc Disztenhag 69%.
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 5:1

49e minuut.
Gaál bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánföldi onderschept slim de pass. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 6:1

50e minuut.
Bánföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bánföldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schepel met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tùng Minh de bal. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Palagyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 7:1

62e minuut.
Kulišić speelt de bal door. Klungelig pakt Tùng Minh de bal. Tùng Minh speelt de bal door. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Vajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schepel is nu in balbezit. Schepel passt de bal zonder na te denken. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hanusz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schepel kopt de bal weg. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 8:1

74e minuut.
Schepel is nu in balbezit. Schepel probeert naar een medespeler te passen. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh schiet op doel. Kolompár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 9:1

87e minuut.
Schepel met een sublieme pass. Kulišić rent richting de bal. Kulišić speelt de bal door. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 35%, Fc Disztenhag 65%.
Zsombcus Barca - Fc Disztenhag 9:1