Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monteforte UTD BlueMoon FC
5-5-5 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 16.6
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Tamburri met een snelle inworp. Daar is Roncalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncalli geeft een hoge lob. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Torri probeert naar een medespeler te passen. Ziveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziveri probeert naar een medespeler te passen. Ammazzalorso heeft problemen om de bal te vangen. Ammazzalorso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - BlueMoon FC 1:0

21e minuut.
Torri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Râlea de bal. Râlea met een sublieme pass. Ammazzalorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalorso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Râlea geeft een lange en hoge pass. Loco is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tagliapietre ... Strafschop! Tagliapietre krijgt een gele kaart. Loco raakt geblesseerd tijdens het duel. Roncalli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Franciotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Franciotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Torri speelt de bal door. Domenis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roncalli. Domenis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Domenis kan niet meer verder spelen. Petri komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Torri met een sublieme pass. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea passt de bal zonder na te denken. Ammazzalorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalorso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ammazzalorso rent richting de bal. Ziveri rent richting de bal. Ammazzalorso verovert de bal door een tackle van achteren. Ammazzalorso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - BlueMoon FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteforte UTD 35%, BlueMoon FC 65%.
Monteforte UTD - BlueMoon FC 2:0

48e minuut.
Râlea is nu in balbezit. Râlea geeft de bal voor. Petri heeft problemen om de bal te vangen. Ammazzalorso is nu in balbezit. Ammazzalorso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Torri probeert de bal aan de voet te houden. Puglioli rent richting de bal. Contrada maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Contrada moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Contrada schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Tamburri met een snelle inworp. Loco is nu in balbezit. Loco geeft de bal voor. Râlea is nu in balbezit. Râlea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Râlea rent richting de bal. Râlea geeft de bal voor. Loco rent richting de bal. Ammazzalorso is nu in balbezit. Ammazzalorso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gilet geeft een hoge lob. Tamburri probeert naar een medespeler te passen. Turci heeft problemen om de bal te vangen. Ammazzalorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalorso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Loco bereikt de bal nog maar net als eerste. Loco passt de bal in één keer door. Codispoti rent richting de bal. Ammazzalorso is nu in balbezit. Ammazzalorso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Roncalli probeert naar een medespeler te passen. Tagliapietre is nu in balbezit. Ammazzalorso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ammazzalorso krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Torri rent richting de bal. Râlea rent richting de bal. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Ammazzalorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalorso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteforte UTD 28%, BlueMoon FC 72%.
Monteforte UTD - BlueMoon FC 2:0