Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AstonBirra Real Bisalta
433 Tactiek nuova
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 32.2
average Schieten weak
weak Passen good
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Barell draait met de bal, schiet en ... Acquarelli met een sublieme pass. Menegazzo kopt de bal weg. Barell is nu in balbezit. Barell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pontrelli is nu in balbezit. Pontrelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra - Real Bisalta 0:1

29e minuut.
Inworp. Pausini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barell is nu in balbezit. Barell haalt uit met een fantastische trap. Acquarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra - Real Bisalta 0:2

35e minuut.
Pellitteri geeft de bal voor. Pontrelli rent richting de bal. Junfeng begaat een overtreding. Pontrelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pontrelli komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pausini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausini passt de bal met de wreef. Menegazzo met een sublieme pass. Pontrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontrelli haalt uit met een fantastische trap. Acquarelli bokst de bal weg.

45e minuut.
Pontrelli passt de bal in één keer door. Pausini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausini passt de bal zonder na te denken. Barell rent richting de bal. Barell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AstonBirra 69%, Real Bisalta 31%.
AstonBirra - Real Bisalta 0:2

47e minuut.
Scanu passt de bal in één keer door. Amato rent richting de bal. Amato passt de bal zonder na te denken. Pontrelli rent richting de bal. Pontrelli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Eufemia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellitteri onderschept slim de pass. Amato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amato krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Rallo rent richting de bal. Barell verovert de bal door een tackle van achteren. Barell met een sublieme pass. Pontrelli rent richting de bal. Pontrelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Junfeng passt de bal met de wreef. Daar is Plozner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micaletti rent richting de bal. Caiafa verovert de bal door een tackle van achteren. Caiafa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Menegazzo onderschept slim de pass. Menegazzo probeert naar een medespeler te passen. Pontrelli is nu in balbezit. Pontrelli haalt uit met een fantastische trap. Acquarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Barell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AstonBirra - Real Bisalta 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AstonBirra 69%, Real Bisalta 31%.
AstonBirra - Real Bisalta 0:3