Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC real macarao
tact2b Tactiek B
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 48.3
brilliant Schieten solid
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Rea verovert de bal door een tackle van achteren. Rea schiet op doel. Daar is Urdaneta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łakomy rent richting de bal. Łakomy geeft een hoge lob. Malaniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya verovert de bal door een tackle van achteren. Paya geeft een lange en hoge pass. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... Malaniuk bokst de bal weg.

7e minuut.
Marín Robles kopt de bal weg. Tokody probeert de bal aan de voet te houden. Diéguez is nu in balbezit. Diéguez haalt uit met een fantastische trap. Grzywa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - real macarao 0:1

8e minuut.
Creţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţescu passt de bal in één keer door. Łakomy probeert naar een medespeler te passen. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk bokst de bal weg.

11e minuut.
Malaniuk met een sublieme pass. Prok is nu in balbezit. Prok geeft een lange en hoge pass. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes de Merida FC - real macarao 1:1

17e minuut.
Creţescu geeft de bal voor. Montana springt en kopt de bal. Caliandro heeft problemen om de bal te vangen. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jung onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Creţescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montana krijgt zijn hoofd ertegen. Malaniuk bokst de bal weg.

19e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Creţescu geeft een hoge lob. Montana springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - real macarao 2:1

20e minuut.
Creţescu probeert naar een medespeler te passen. Landaeta rent richting de bal. Landaeta met een sublieme pass. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana draait met de bal, schiet en ... Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya met een sublieme pass. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - real macarao 3:1

22e minuut.
Landaeta speelt de bal door. Creţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţescu passt de bal in één keer door. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk bokst de bal weg. Montana krijgt zijn hoofd ertegen. Malaniuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Pinto met een snelle inworp. Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya geeft de bal voor. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta schiet op doel. Malaniuk bokst de bal weg. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Paya speelt de bal door. Klungelig pakt Creţescu de bal. Creţescu speelt de bal door. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Landaeta passt de bal in één keer door. Creţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţescu geeft een hoge lob. Montana krijgt zijn hoofd ertegen. Malaniuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - real macarao 4:1

43e minuut.
Łakomy onderschept slim de pass. Łakomy passt de bal met de wreef. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 30%, real macarao 70%.
Estudiantes de Merida FC - real macarao 4:1

46e minuut.
Marín Robles probeert naar een medespeler te passen. Diéguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landaeta krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Łakomy speelt de bal door. Rea is nu in balbezit. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ... Malaniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Bârlădeanu de bal onder controle te krijgen. Montana kopt de bal weg. Caliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Malaniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Landaeta rent richting de bal. Landaeta passt de bal in één keer door. Forero rent richting de bal. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Montana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rea kopt de bal weg. Daar is Forero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - real macarao 5:1

60e minuut.
Malaniuk trapt de bal weg. Paya kan de bal niet met de borst controleren. Paya geeft de bal voor. Landaeta rent richting de bal. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Malaniuk bokst de bal weg. Rea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - real macarao 6:1

62e minuut.
Jung is nu in balbezit. Jung geeft een lange en hoge pass. Paya rent richting de bal. Paya geeft de bal voor. Montana springt en kopt de bal. Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Łakomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łakomy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łakomy met een snel genomen vrije trap. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel. Malaniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - real macarao 7:1

64e minuut.
Firea probeert de bal met de borst te controleren. Paya met een sublieme pass. Jung onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Creţescu zal de hoekschop nemen. Malaniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Marín Robles probeert naar een medespeler te passen. Caliandro is nu in balbezit. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta schiet op doel. Malaniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villanueva komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Prok heeft problemen om de bal te vangen. Prok probeert naar een medespeler te passen. Montana is nu in balbezit. Landaeta rent richting de bal. Landaeta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Jung de bal. Landaeta is nu in balbezit. Montana rent richting de bal. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - real macarao 8:1

72e minuut.
de Kruyk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Prok geeft een hoge lob. Creţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţescu met een sublieme pass. Landaeta rent richting de bal. Landaeta schiet op doel. Malaniuk bokst de bal weg.

77e minuut.
Firea speelt de bal door. Łakomy geeft een hoge lob. de Kruyk is nu in balbezit. de Kruyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - real macarao 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 23%, real macarao 77%.
Estudiantes de Merida FC - real macarao 9:1