Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Coro BetancourtFC
Normal Tactiek DAVID1
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 24.2
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Carrero is nu in balbezit. Carrero geeft de bal voor. Ferraresi kopt de bal weg. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Armas probeert naar een medespeler te passen. Ponzo rent richting de bal. Tyliński begaat een overtreding. Ponzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escalante zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Edwards met een snelle inworp. Carrero is nu in balbezit. Carrero geeft de bal voor. Di Giorgi maakt een snoekduik en kopt de bal. Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Coro - BetancourtFC 0:1

26e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante passt de bal met de wreef. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval schiet op doel. Verhoeven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Coro 51%, BetancourtFC 49%.
Club Deportivo Coro - BetancourtFC 0:1

52e minuut.
Ferraresi verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraresi speelt de bal door. Klungelig pakt Di Giorgi de bal. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... Bandres probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Edwards onderschept slim de pass. Edwards speelt de bal door. Carrero geeft een lange en hoge pass. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt García de bal. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Coro - BetancourtFC 0:2

72e minuut.
Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit met een sublieme pass. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Verhoeven geeft de bal voor. Inworp. Ponzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armas is nu in balbezit. Armas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Verhoeven niet meer kan verder spelen. Mezzaro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Coro 59%, BetancourtFC 41%.
Club Deportivo Coro - BetancourtFC 0:2