Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-25 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: TUŠANJ
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8409
SLOBODA FC FC Manekeni
krila Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 40
matig Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Sudžum speelt de bal door. Đogović is nu in balbezit. Durdžić onderschept slim de pass. Durdžić draait met de bal, schiet en ... Nadarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Manekeni 0:1

13e minuut.
Mustapić passt de bal in één keer door. Brenjo rent richting de bal. Brenjo speelt de bal door. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kocijančić geeft de bal voor. Majdančić kopt de bal weg. Munitić probeert de bal met de borst te controleren. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mustapić geeft een hoge lob. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić passt de bal in één keer door. Poledica bereikt de bal nog maar net als eerste. Poledica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ribarić geeft de bal voor. Inworp. Mustapić met een snelle inworp. Brenjo rent richting de bal. Brenjo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt Mustapić de bal. Jošić onderschept slim de pass. Jošić passt de bal met de wreef. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ribarić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustapić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brenjo is nu in balbezit. Brenjo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SLOBODA FC 62%, FC Manekeni 38%.
SLOBODA FC - FC Manekeni 0:1

47e minuut.
Durdžić kopt de bal weg. Klungelig pakt Đogović de bal. Sudžum rent richting de bal. Sudžum schiet op doel. Nadarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sudžum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudžum passt de bal zonder na te denken. Brenjo heeft problemen om de bal te vangen. Brenjo geeft de bal voor. Durdžić springt en kopt de bal. Nadarević bokst de bal weg.

58e minuut.
Brenjo heeft problemen om de bal te vangen. Brenjo geeft de bal voor. Poledica bereikt de bal nog maar net als eerste. Poledica haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustapić met een snelle inworp. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević draait met de bal, schiet en ... Džinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SLOBODA FC - FC Manekeni 1:1

72e minuut.
Kocijančić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hambašić de bal. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Manekeni 1:2

73e minuut.
Matijašević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Munitić de bal. Poledica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Poledica naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Kulušić is nu in balbezit. Kulušić geeft de bal voor. Hambašić is nu in balbezit. Durdžić onderschept slim de pass. Durdžić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Durdžić onderschept slim de pass. Sudžum is nu in balbezit. Sudžum geeft een hoge lob. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Jošić speelt de bal door. Kocijančić rent richting de bal. Kocijančić geeft een hoge lob. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić draait met de bal, schiet en ... Nadarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SLOBODA FC 70%, FC Manekeni 30%.
SLOBODA FC - FC Manekeni 1:2