Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-19 19:14
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: danisbrat Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3097
danisbrat FC Manekeni
Normal Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Durdžić passt de bal zonder na te denken. Poledica rent richting de bal. Poledica passt de bal met de wreef. Sudžum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudžum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Jaić rent richting de bal. Sudžum verovert de bal door een tackle van achteren. Sudžum met een sublieme pass. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Daar is Durdžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudžum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudžum passt de bal zonder na te denken. Poledica rent richting de bal. Poledica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Mustapić met een sublieme pass. Hasanspahić rent richting de bal. Sudžum verovert de bal door een tackle van achteren. Sudžum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - FC Manekeni 0:1

23e minuut.
Sudžum rent richting de bal. Sudžum passt de bal zonder na te denken. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić schiet op doel. Pavlićević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - FC Manekeni 0:2

24e minuut.
Bartulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulović passt de bal met de wreef. Hasanspahić is nu in balbezit. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Go met de inworp. Brenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenjo geeft een lange en hoge pass. Poledica is nu in balbezit. Poledica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mustapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapić speelt de bal door. Durdžić is nu in balbezit. Sudžum speelt de bal door. Poledica rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - FC Manekeni 0:3

39e minuut.
Poledica met een sublieme pass. Brenjo is nu in balbezit. Brenjo passt de bal in één keer door. Sudžum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudžum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pavlićević trapt de bal weg. Brenjo kopt de bal weg. Sudžum bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić rent richting de bal. Durdžić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Despenić de bal. Jaić is nu in balbezit. Sudžum onderschept slim de pass. Durdžić rent richting de bal. Durdžić haalt uit met een fantastische trap. Pavlićević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poledica bereikt de bal nog maar net als eerste. Poledica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Hasanspahić is nu in balbezit. Hasanspahić geeft een hoge lob. Inworp. Mustapić met de inworp. Brenjo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sudžum is nu in balbezit. Sudžum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - FC Manekeni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danisbrat 75%, FC Manekeni 25%.
danisbrat - FC Manekeni 0:4

49e minuut.
Brenjo passt de bal zonder na te denken. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudžum probeert naar een medespeler te passen. Poledica is nu in balbezit. Poledica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mustapić met een sublieme pass. Brenjo is nu in balbezit. Brenjo passt de bal zonder na te denken. Go geeft een lange en hoge pass. Hasanspahić heeft problemen om de bal te vangen. Pavlićević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sudžum is nu in balbezit. Sudžum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - FC Manekeni 0:5

68e minuut.
Krajišnik geeft een hoge lob. Daar is Brenjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenjo passt de bal in één keer door. Sudžum rent richting de bal. Sudžum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Go met de inworp. Klungelig pakt Brenjo de bal. Brenjo geeft een hoge lob. Daar is Durdžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durdžić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - FC Manekeni 0:6

75e minuut.
Mustapić met een snelle inworp. Bartulović rent richting de bal. Brenjo maakt een afschuwelijke overtreding. Brenjo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Berbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Go verovert de bal door een tackle van achteren. Go speelt de bal door. Daar is Durdžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durdžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - FC Manekeni 0:7

90e minuut.
Klungelig pakt Jeričević de bal. Jeričević speelt de bal door. Durdžić rent richting de bal. Poledica rent richting de bal. Poledica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - FC Manekeni 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danisbrat 80%, FC Manekeni 20%.
danisbrat - FC Manekeni 0:8