Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. Alba Iulia CS AmeServ 2019
Normal Tactiek younginess
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 42.7
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Rodriguez geeft de bal voor. Radu heeft problemen om de bal te vangen. Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudela draait met de bal, schiet en ... Sârgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:1

5e minuut.
Bunghez rent richting de bal. Bunghez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pejar met de inworp. Koudela geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis passt de bal in één keer door. Neculau rent richting de bal. Ojasalu verovert de bal door een tackle van achteren. Ojasalu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Slampák onderschept slim de pass. Slampák geeft een lange en hoge pass. Koudela is nu in balbezit. Koudela geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sârgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Slampák neemt de hoekschop. Sârgu probeert wanhopig de bal te grijpen. Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dumitraşcu is nu in balbezit. Pejar verovert de bal door een tackle van achteren. Pejar passt de bal zonder na te denken. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
David kan de bal niet met de borst controleren. Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slampák speelt de bal door. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:2

11e minuut.
Ojasalu rent richting de bal. Slampák geeft een hoge lob. Daar is Širvaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koudela rent richting de bal. Koudela schiet op doel. Sârgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:3

14e minuut.
Pejar onderschept slim de pass. Pejar geeft de bal voor. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap. Sârgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:4

15e minuut.
Agliardi geeft een lange en hoge pass. Slampák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumitraşcu. Dumitraşcu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Slampák onderschept slim de pass. Slampák met een sublieme pass. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Slampák controleert de bal met de borst. Dumitraşcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slampák raakt geblesseerd tijdens het duel. Slampák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ojasalu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:5

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Pejar de bal onder controle te krijgen. Koudela is nu in balbezit. Koudela passt de bal met de wreef. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:6

21e minuut.
Slampák met een sublieme pass. Pejar speelt de bal door. Širvaitis is nu in balbezit. Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Slampák geeft de bal voor. Neculau is nu in balbezit. Neculau geeft een hoge lob. Širvaitis probeert de bal met de borst te controleren. Širvaitis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sârgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Koudela de bal. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis probeert naar een medespeler te passen. Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu draait met de bal, schiet en ... Sârgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Radu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Slampák kopt de bal weg. Klungelig pakt Širvaitis de bal. Širvaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:7

28e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Daar is Širvaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis onderschept slim de pass. Širvaitis schiet op doel. Sârgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Širvaitis passt de bal in één keer door. Koudela is nu in balbezit. Koudela passt de bal zonder na te denken. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:8

38e minuut.
Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu passt de bal in één keer door. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu haalt uit met een fantastische trap. Sârgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:9

39e minuut.
Širvaitis rent richting de bal. Cimbru rent richting de bal. Širvaitis onderschept slim de pass. Koudela rent richting de bal. Koudela draait met de bal, schiet en ... Sârgu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Neculau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pejar passt de bal zonder na te denken. Radu speelt de bal door. Pejar speelt de bal door. Klungelig pakt Širvaitis de bal. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. Alba Iulia 78%, CS AmeServ 2019 22%.
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:9

48e minuut.
Sârgu speelt de bal door. Oltenescu probeert de bal met de borst te controleren. Pejar met een sublieme pass. Koudela is nu in balbezit. Koudela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Slampák geeft een lange en hoge pass. Koudela rent richting de bal. Koudela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:10

60e minuut.
Bunghez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pejar met de inworp. Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slampák geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis draait met de bal, schiet en ... Koudela controleert de bal met de borst. Koudela geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Radu trapt de bal weg. Daar is Pejar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejar probeert naar een medespeler te passen. Širvaitis rent richting de bal. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:11

73e minuut.
Klungelig pakt Širvaitis de bal. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu speelt de bal door. Širvaitis rent richting de bal. Širvaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:12

90e minuut.
Cimbru neemt vlug de vrije trap. Inworp. Slampák met een snelle inworp. Klungelig pakt Pejar de bal. Pejar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudela draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. Alba Iulia 75%, CS AmeServ 2019 25%.
C.S. Alba Iulia - CS AmeServ 2019 0:12