Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukcharesti Forza ParmaBv
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Doeltrap. Tătaru trapt de bal weg. Tymiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Vag de bal. Vag haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tătaru geeft de bal voor. Inworp. Chiţac met de inworp. de Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw draait met de bal, schiet en ... Băboiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:1

11e minuut.
Staruhin met een snelle inworp. de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw passt de bal in één keer door. Tymiński geeft een lange en hoge pass. Vag krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:2

12e minuut.
Manolescu is nu in balbezit. Staruhin onderschept slim de pass. Staruhin passt de bal met de wreef. de Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw schiet op doel. Băboiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vag rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:3

16e minuut.
de Zeeuw onderschept slim de pass. de Zeeuw met een sublieme pass. Daar is Vag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vag draait met de bal, schiet en ... Băboiescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Băboiescu trapt de bal weg van het doel. Chiţac kopt de bal weg. de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannielli onderschept slim de pass. Iannielli met een sublieme pass. Vag is nu in balbezit. Vag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:4

22e minuut.
Tătaru geeft een hoge lob. Inworp. Chiţac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Turbatu rent richting de bal. Staruhin onderschept slim de pass. Staruhin met een sublieme pass. Vag rent richting de bal. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:5

31e minuut.
Inworp. Nikosyan met de inworp. Tymiński probeert naar een medespeler te passen. Vag is nu in balbezit. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:6

33e minuut.
Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Vag rent richting de bal. Vag haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sĩ Hoàng kopt de bal weg. Staruhin rent richting de bal. Staruhin geeft een hoge lob. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac haalt uit met een fantastische trap. Băboiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tymiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vag de bal. Vag schiet op doel. Băboiescu bokst de bal weg. Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukcharesti Forza 84%, ParmaBv 16%.
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:6

47e minuut.
Tymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tymiński met een sublieme pass. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:7

54e minuut.
Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac speelt de bal door. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag haalt uit met een fantastische trap. Băboiescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:8

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staruhin met de inworp. Sĩ Hoàng rent richting de bal. Sĩ Hoàng passt de bal met de wreef. Staruhin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
de Zeeuw rent richting de bal. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw onderschept slim de pass. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap. Băboiescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:9

66e minuut.
Băboiescu trapt de bal weg. Tymiński kopt de bal weg. Vag rent richting de bal. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:10

70e minuut.
de Zeeuw probeert naar een medespeler te passen. Staruhin is nu in balbezit. Staruhin haalt uit met een fantastische trap. Tătaru probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:11

71e minuut.
de Zeeuw passt de bal in één keer door. Staruhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruhin speelt de bal door. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag onderschept slim de pass. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Stufosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymiński speelt de bal door. Daar is Vag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vag schiet op doel. Băboiescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Chiţac geeft een lange en hoge pass. Tătaru controleert de bal met de borst. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag draait met de bal, schiet en ... Băboiescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:12

78e minuut.
de Zeeuw probeert naar een medespeler te passen. Staruhin rent richting de bal. Staruhin passt de bal zonder na te denken. Daar is Vag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dică is nu in balbezit. de Zeeuw onderschept slim de pass. de Zeeuw met een sublieme pass. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag draait met de bal, schiet en ... Băboiescu bokst de bal weg.

83e minuut.
de Zeeuw onderschept slim de pass. de Zeeuw passt de bal in één keer door. Vag is nu in balbezit. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:13

83e minuut.
Românaş heeft problemen om de bal te vangen. de Zeeuw onderschept slim de pass. de Zeeuw met een sublieme pass. Vag rent richting de bal. Vag schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:14

88e minuut.
de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw geeft een lange en hoge pass. Vag rent richting de bal. Vag schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dobranschi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukcharesti Forza 84%, ParmaBv 16%.
Bukcharesti Forza - ParmaBv 0:14