Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cimentul Sibiu Buzati
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Torje is nu in balbezit. Torje geeft de bal voor. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Florea geeft een hoge lob. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru probeert naar een medespeler te passen. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Florea rent richting de bal. Garştea verovert de bal door een tackle van achteren. Raican begaat een overtreding. Raican krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hâncu geeft een hoge lob. Inworp. Torje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimentul Sibiu - Buzati 1:0

15e minuut.
Judele met een sublieme pass. Garştea is nu in balbezit. Varga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varga krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Judele geeft een hoge lob. Inworp. Mureşeanu met een snelle inworp. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Inworp. Torje met een snelle inworp. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru schiet op doel. Garştea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jianu passt de bal met de wreef. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eftimescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Eftimescu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimentul Sibiu 47%, Buzati 53%.
Cimentul Sibiu - Buzati 1:0

47e minuut.
Judele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eftimescu rent richting de bal. Minea maakt een afschuwelijke overtreding. Minea krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Raican is nu in balbezit. Raican geeft een lange en hoge pass. Socea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucian rent richting de bal. Lucian draait met de bal, schiet en ... Priceputu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cimentul Sibiu - Buzati 1:1

58e minuut.
Constantin rent richting de bal. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea geeft een hoge lob. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Deteşan geeft de bal voor. Inworp. Torje met de inworp. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimentul Sibiu 52%, Buzati 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cimentul Sibiu - Buzati 1:1