Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1966Balıkesir HANTÜRKGÜCÜ
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 26.5
weak Schieten adequate
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Pupčević probeert de bal met de borst te controleren. Islas rent richting de bal. Islas geeft de bal voor. Kosakowski is nu in balbezit. Kosakowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kurczyński heeft problemen om de bal te vangen. Cherchesov geeft de bal voor. Pupčević kopt de bal weg. Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kosakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosakowski geeft de bal voor. Chrabąszcz rent richting de bal. Chrabąszcz geeft de bal voor. Ercin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cherchesov geeft de bal voor. Pupčević rent richting de bal. Pupčević probeert naar een medespeler te passen. Arapa is nu in balbezit. Arapa draait met de bal, schiet en ... Kovancılar bokst de bal weg. Kovancılar speelt de bal door. Cherchesov kopt de bal weg. Islas probeert de bal aan de voet te houden. Pupčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupčević draait met de bal, schiet en ... Kovancılar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hoàng Quốc is nu in balbezit. Kayserili verovert de bal door een tackle van achteren. Kayserili met een sublieme pass. Rodoper bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodoper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1966Balıkesir 73%, HANTÜRKGÜCÜ 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1966Balıkesir - HANTÜRKGÜCÜ 0:0

56e minuut.
Gümüştan speelt de bal door. Szóstakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóstakowski geeft een hoge lob. Arapa rent richting de bal. Arapa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ağaoğlu is nu in balbezit. Pupčević onderschept slim de pass. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupčević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kayserili speelt de bal door. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi geeft een hoge lob. Gümüştan is nu in balbezit. Gümüştan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1966Balıkesir - HANTÜRKGÜCÜ 1:0

77e minuut.
Islas kopt de bal weg. Artvinliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupčević is nu in balbezit. Pupčević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1966Balıkesir 53%, HANTÜRKGÜCÜ 47%.
1966Balıkesir - HANTÜRKGÜCÜ 1:0