Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprüspor Drosia F C.
4*4*2 Tactiek YTB
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 39.8
very good Schieten adequate
excellent Passen weak
average Verdedigen good


7e minuut.
Chalkidis kopt de bal weg. Corbal is nu in balbezit. Met opzet legt Guaitani zijn tegenspeler op de grond. Corbal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Corbal kan niet meer verder spelen. Ragıpoğlu komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Bosacki heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sejranić zal de hoekschop nemen. Kyriazis krijgt zijn hoofd ertegen. Roussakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Drosia F C. 1:0

19e minuut.
Roussakis speelt de bal door. Guaitani kopt de bal weg. Sejranić rent richting de bal. Sejranić geeft een lange en hoge pass. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sejranić geeft de bal voor. Arévalo kopt de bal weg. Laiolo is nu in balbezit. Uneken verovert de bal door een tackle van achteren. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tallevi verovert de bal door een tackle van achteren. Chalkidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tallevi. Tallevi krijgt een gele kaart. Chalkidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tianno komt bij de bal en schiet. Guaitani probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Niewczas met de inworp. Kyriazis is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tulkis ... Strafschop! Tulkis krijgt een gele kaart. Kyriazis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arévalo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Tianno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel. Roussakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 49%, Drosia F C. 51%.
Köprüspor - Drosia F C. 1:0

47e minuut.
Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Váncza ... Strafschop! Váncza krijgt een gele kaart. Ragıpoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ragıpoğlu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Köprüspor - Drosia F C. 1:1

53e minuut.
Kinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinski passt de bal in één keer door. Guaitani rent richting de bal. Guaitani passt de bal zonder na te denken. Uneken is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sejranić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uneken kopt de bal weg. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Drosia F C. 2:1

62e minuut.
Inworp. Corchado komt het veld opgelopen. Deladerrière komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Sejranić rent richting de bal. Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sejranić is nu in balbezit. Sejranić met een sublieme pass. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel. Roussakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Sejranić heeft problemen om de bal te vangen. Sejranić passt de bal zonder na te denken. Uneken is nu in balbezit. Uneken geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Drosia F C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 40%, Drosia F C. 60%.
Köprüspor - Drosia F C. 3:1