Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asteras latsidas fc OLYMPOS
sd Tactiek PIGASOS
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 41.7
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica passt de bal met de wreef. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - OLYMPOS 0:1

9e minuut.
Szawica speelt de bal door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins geeft de bal voor. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Sztanó onderschept slim de pass. Sztanó probeert naar een medespeler te passen. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Berendei niet meer kan verder spelen. Paraskevas komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Xudaverdiyev geeft de bal voor. Kopýtko kopt de bal weg. Verdyck heeft problemen om de bal te vangen. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Darski met een sublieme pass. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó passt de bal met de wreef. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Verdyck is nu in balbezit. Darski onderschept slim de pass. Darski geeft een hoge lob. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
asteras latsidas fc - OLYMPOS 1:1

36e minuut.
Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Somatra is nu in balbezit. Żymirski verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Useche kopt de bal weg. Inworp. Szawica met een snelle inworp. Piţigoi geeft een hoge lob. Żymirski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asteras latsidas fc 42%, OLYMPOS 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asteras latsidas fc - OLYMPOS 1:1

52e minuut.
Darski rent richting de bal. Kempf verovert de bal door een tackle van achteren. Kempf geeft een hoge lob. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Bjegović de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szawica neemt de hoekschop. Żymirski springt en kopt de bal. Năstăsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Szawica probeert naar een medespeler te passen. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Somatra is nu in balbezit. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hamikyan speelt de bal door. Somatra speelt de bal door. Sztanó met een sublieme pass. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - OLYMPOS 2:1

67e minuut.
Adkins onderschept slim de pass. Szawica is nu in balbezit. Szawica speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Năstăsescu bokst de bal weg.

70e minuut.
Daniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz onderschept slim de pass. Ługowicz passt de bal zonder na te denken. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko schiet op doel. Paraskevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - OLYMPOS 3:1

81e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi passt de bal in één keer door. Szawica geeft een hoge lob. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko schiet op doel. Năstăsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asteras latsidas fc 61%, OLYMPOS 39%.
asteras latsidas fc - OLYMPOS 3:1