Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pou einai to xartri ygeias??? ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ
3-5-2 Tactiek 21
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.7 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


15e minuut.
Mantakas is nu in balbezit. Cichacki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mantakas raakt geblesseerd tijdens het duel. Soleto neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mączewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:0

16e minuut.
Dilaveris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ochmelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kubatov rent richting de bal. Kubatov passt de bal met de wreef. Mrštík heeft problemen om de bal te vangen. Mrštík draait met de bal, schiet en ... Kodzhabashev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pou einai to xartri ygeias??? - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:1

28e minuut.
Kubatov is nu in balbezit. Sfouggaras verovert de bal door een tackle van achteren. Sfouggaras probeert naar een medespeler te passen. Mrštík is nu in balbezit. Mrštík schiet op doel. Kodzhabashev bokst de bal weg.

32e minuut.
Zubreczki kopt de bal weg. Sfouggaras controleert de bal met de borst. Kubatov met een sublieme pass. Szwed is nu in balbezit. Szwed haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sfouggaras heeft problemen om de bal te vangen. Mrštík bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachaturyan geeft een hoge lob. Kubatov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Kaftantzoglou met de inworp. Zubreczki heeft problemen om de bal te vangen. Zubreczki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kubatov geeft een hoge lob. Dilaveris bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szwed krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kalamışçı rent richting de bal. Kalamışçı passt de bal in één keer door. Ochmelka speelt de bal door. Szwed rent richting de bal. Szwed draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pou einai to xartri ygeias??? 63%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pou einai to xartri ygeias??? - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:1

47e minuut.
Avramopoulos met een snelle inworp. Zubreczki heeft problemen om de bal te vangen. Zubreczki passt de bal in één keer door. Soleto rent richting de bal. Soleto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kubatov is nu in balbezit. Kubatov speelt de bal door. Daar is Szwed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwed schiet op doel. Kodzhabashev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:2

57e minuut.
Ochmelka passt de bal met de wreef. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zubreczki. Zubreczki krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Frousos is nu in balbezit. Kubatov onderschept slim de pass. Kubatov speelt de bal door. Mrštík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrštík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ochmelka speelt de bal door. Szwed rent richting de bal. Szwed passt de bal zonder na te denken. Mrštík rent richting de bal. Mrštík schiet op doel. Kodzhabashev bokst de bal weg.

76e minuut.
Khachaturyan verovert de bal door een tackle van achteren. Frousos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mrštík. Mrštík krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ochmelka passt de bal in één keer door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu geeft een hoge lob. Mrštík rent richting de bal. Mrštík schiet op doel. Kodzhabashev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Sartirana rent richting de bal. Sartirana speelt de bal door. Cichacki geeft een hoge lob. Szwed is nu in balbezit. Szwed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kubatov geeft een lange en hoge pass. Mrštík kopt de bal weg. Khachaturyan speelt de bal door. Szwed is nu in balbezit. Szwed haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pou einai to xartri ygeias??? 73%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 27%.
Pou einai to xartri ygeias??? - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:2