Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirmidones F.C. A.O.Kavala
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Gounakis probeert de bal met de borst te controleren. Sgourakis rent richting de bal. Gounakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gounakis krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Koukoulomatis met een sublieme pass. Koltzos rent richting de bal. Sgourakis rent richting de bal. Koltzos verovert de bal door een tackle van achteren. Koltzos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Papakonstantis is nu in balbezit. Tzanidakis rent richting de bal. Tzanidakis passt de bal met de wreef. Zouganelis is nu in balbezit. Zouganelis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kokkinopoulos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koltzos. Kokkinopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kokkinopoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zouganelis kopt de bal weg. Christoliakos rent richting de bal. Christoliakos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Kechriotis met een harde bal richting middenveld. Tzanidakis kopt de bal weg. Deligiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deligiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidones F.C. - A.O.Kavala 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidones F.C. 43%, A.O.Kavala 57%.
Mirmidones F.C. - A.O.Kavala 1:0

46e minuut.
Koltzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltzos passt de bal zonder na te denken. Mazokopakis is nu in balbezit. Zouganelis verovert de bal door een tackle van achteren. Zouganelis draait met de bal, schiet en ... Stamatiadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Deligiannis rent richting de bal. Kechriotis is nu in balbezit. Kechriotis geeft een hoge lob. Kokkinopoulos geeft een lange en hoge pass. Zouganelis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidones F.C. - A.O.Kavala 2:0

49e minuut.
Zouganelis verovert de bal door een tackle van achteren. Mazokopakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deligiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Deligiannis schiet op doel. Stamatiadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mazokopakis heeft problemen om de bal te vangen. Zouganelis is nu in balbezit. Zouganelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidones F.C. - A.O.Kavala 3:0

56e minuut.
Stamatiadis met een harde bal richting middenveld. Tzanidakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kechriotis de bal. Zouganelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouganelis draait met de bal, schiet en ... Stamatiadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kokkinopoulos met een sublieme pass. Sgourakis rent richting de bal. Sgourakis passt de bal in één keer door. Zouganelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouganelis haalt uit met een fantastische trap. Stamatiadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidones F.C. - A.O.Kavala 4:0

83e minuut.
Logiotatos speelt de bal door. Mathiopoulos is nu in balbezit. Mathiopoulos passt de bal zonder na te denken. Daar is Zouganelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zouganelis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidones F.C. 19%, A.O.Kavala 81%.
Mirmidones F.C. - A.O.Kavala 4:0