Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Άλιμος asteras latsidas
442 Tactiek remal
51% Balbezit 49%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


10e minuut.
Gili rent richting de bal. Gili passt de bal met de wreef. Klopas speelt de bal door. Skordos rent richting de bal. Skordos schiet op doel. Biniaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lianis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - asteras latsidas 0:1

13e minuut.
Pot probeert naar een medespeler te passen. Lianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lianis de bal. Lianis draait met de bal, schiet en ... Biniaś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - asteras latsidas 0:2

14e minuut.
Lianis rent richting de bal. Lianis geeft de bal voor. Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Klopas is nu in balbezit. Klopas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - asteras latsidas 0:3

17e minuut.
Arvanitakis onderschept slim de pass. Arvanitakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lianis de bal. Lianis draait met de bal, schiet en ... Biniaś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - asteras latsidas 0:4

19e minuut.
Persakis met de inworp. Arvanitakis rent richting de bal. Arvanitakis geeft een lange en hoge pass. Skordos krijgt zijn hoofd ertegen. Biniaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lellis geeft een lange en hoge pass. Lianis rent richting de bal. Lianis passt de bal zonder na te denken. Skordos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skordos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klopas met een sublieme pass. Klungelig pakt Skordos de bal. Skordos met een sublieme pass. Lianis heeft problemen om de bal te vangen. Lianis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pulina passt de bal in één keer door. Małecki is nu in balbezit. Arvanitakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arvanitakis krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Canales met een harde bal richting middenveld. Arvanitakis kopt de bal weg. Gili rent richting de bal. Skordos verovert de bal door een tackle van achteren. Skordos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Danchev controleert de bal met de borst. Pot onderschept slim de pass. Pot passt de bal met de wreef. Lianis rent richting de bal. Lianis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sorotos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorotos passt de bal zonder na te denken. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianis verovert de bal door een tackle van achteren. Lianis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pot neemt de hoekschop. Skordos krijgt zijn hoofd ertegen. Biniaś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Άλιμος 76%, asteras latsidas 24%.
Άλιμος - asteras latsidas 0:4

50e minuut.
García Tevenet met een sublieme pass. Lellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lellis geeft een lange en hoge pass. Lianis is nu in balbezit. Lianis draait met de bal, schiet en ... Biniaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - asteras latsidas 0:5

65e minuut.
Arvanitakis rent richting de bal. Arvanitakis passt de bal zonder na te denken. Pot rent richting de bal. Pot geeft een lange en hoge pass. Lianis krijgt zijn hoofd ertegen. Biniaś bokst de bal weg.

69e minuut.
Inworp. Pirttioja komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Galitsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvanitakis verovert de bal door een tackle van achteren. Arvanitakis geeft de bal voor. Skordos is nu in balbezit. Skordos draait met de bal, schiet en ... Biniaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Arvanitakis probeert naar een medespeler te passen. Lianis rent richting de bal. Lianis passt de bal met de wreef. Klopas is nu in balbezit. Klopas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estévez komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Inworp. Louloudakis komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pot passt de bal zonder na te denken. Estévez is nu in balbezit. Lianis onderschept slim de pass. Lianis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - asteras latsidas 0:6

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Biniaś niet meer kan verder spelen. Nikoloulis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Άλιμος 65%, asteras latsidas 35%.
Άλιμος - asteras latsidas 0:6