Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Ashdod Irony Barak
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Gil passt de bal zonder na te denken. Alberman probeert naar een medespeler te passen. Bouaron probeert de bal aan de voet te houden. Brick bereikt de bal nog maar net als eerste. Brick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Leibovish bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko onderschept slim de pass. Zachko speelt de bal door. Laban rent richting de bal. Laban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. Alberman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brick speelt de bal door. Albert rent richting de bal. Albert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zalach trapt de bal weg van het doel. Inworp. Pesco met de inworp. Zachko is nu in balbezit. Zachko haalt uit met een fantastische trap. Zalach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Leibovish is nu in balbezit. Leibovish passt de bal met de wreef. Gilbert rent richting de bal. Gilbert schiet op doel. Laufer probeert de bal aan de voet te houden. Solomon bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Abergil is nu in balbezit. Brick verovert de bal door een tackle van achteren. Brick passt de bal met de wreef. Gilbert rent richting de bal. Gilbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Ashdod - Irony Barak 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Ashdod 46%, Irony Barak 54%.
Maccabi Ashdod - Irony Barak 1:0

47e minuut.
Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Plian de bal. Laban is nu in balbezit. Laban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maccabi Ashdod - Irony Barak 1:1

50e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert met een sublieme pass. Brick bereikt de bal nog maar net als eerste. Brick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mish`an is nu in balbezit. Brick verovert de bal door een tackle van achteren. Brick passt de bal met de wreef. Gilbert rent richting de bal. Gilbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Alberman is nu in balbezit. Alberman speelt de bal door. Gilbert is nu in balbezit. Brick is nu in balbezit. Brick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Ashdod 48%, Irony Barak 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maccabi Ashdod - Irony Barak 1:1