Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CrypticHunter@GiveUp King Eagle FC
Cryptic Tactiek 9 July 532
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 41.3
excellent Schieten adequate
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Mohd Yassin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohd Yassin geeft de bal voor. Chitic probeert de bal met de borst te controleren. Chitic passt de bal in één keer door. Pérez Sierra geeft een hoge lob. Mat Aris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amant kopt de bal weg. bin Bashri is nu in balbezit. Saperi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saperi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
da Silva Barros onderschept slim de pass. da Silva Barros speelt de bal door. László rent richting de bal. László geeft een lange en hoge pass. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
bin Bashri probeert naar een medespeler te passen. Millalonco is nu in balbezit. Millalonco passt de bal in één keer door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Mat Aris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mohd Nor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Aris kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Pérez Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Sierra geeft de bal voor. da Silva Barros heeft problemen om de bal te vangen. da Silva Barros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 1:0

28e minuut.
Millalonco rent richting de bal. Millalonco geeft de bal voor. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Mat Aris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 2:0

32e minuut.
Aranha is nu in balbezit. Millalonco verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco passt de bal met de wreef. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Mat Aris bokst de bal weg.

34e minuut.
bin Bashri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bashri geeft een hoge lob. Wing Kit controleert de bal met de borst. da Silva Barros rent richting de bal. da Silva Barros draait met de bal, schiet en ... Mat Aris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
László verovert de bal door een tackle van achteren. László passt de bal met de wreef. da Silva Barros rent richting de bal. da Silva Barros draait met de bal, schiet en ... Mat Aris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 3:0

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Millalonco de bal onder controle te krijgen. Arumugam kopt de bal weg. da Silva Barros is nu in balbezit. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
da Silva Barros rent richting de bal. Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco geeft een hoge lob. Chitic springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Millalonco onderschept slim de pass. Millalonco speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Mat Aris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 4:0

43e minuut.
László is nu in balbezit. László met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Mat Aris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrypticHunter@GiveUp 34%, King Eagle FC 66%.
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 5:0

46e minuut.
bin Mamud komt het veld opgelopen. Wahid komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco geeft een hoge lob. da Silva Barros kopt de bal weg. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Mat Aris bokst de bal weg.

49e minuut.
Pérez Sierra geeft de bal voor. Mohd Nor kopt de bal weg. László probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt da Silva Barros de bal. da Silva Barros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lewkowicz met de inworp. Millalonco is nu in balbezit. Aranha onderschept slim de pass. Aranha geeft de bal voor. Massimini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pérez Sierra passt de bal zonder na te denken. Wing Kit heeft problemen om de bal te vangen. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 6:0

53e minuut.
Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco passt de bal in één keer door. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 7:0

57e minuut.
Mohd Nor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Nor geeft een lange en hoge pass. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László geeft een hoge lob. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Millalonco passt de bal in één keer door. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László geeft een lange en hoge pass. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal. Mat Aris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 8:0

69e minuut.
Arumugam verovert de bal door een tackle van achteren. Arumugam speelt de bal door. Pérez Sierra speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 9:0

73e minuut.
bin Mamud verovert de bal door een tackle van achteren. Amant begaat een overtreding. bin Mamud raakt geblesseerd tijdens het duel. Arumugam met een snel genomen vrije trap. da Silva Barros kopt de bal weg. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 10:0

78e minuut.
Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic rent richting de bal. Chitic passt de bal met de wreef. da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrypticHunter@GiveUp 32%, King Eagle FC 68%.
CrypticHunter@GiveUp - King Eagle FC 11:0