Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Butch Redcurrant
Normal Tactiek 424
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 27.2
matig Schieten redelijk
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Kwun Yin passt de bal zonder na te denken. Po Nin rent richting de bal. Po Nin passt de bal met de wreef. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kar Yue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kar Yue speelt de bal door. Lin kopt de bal weg. Lin met een sublieme pass. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lin is nu in balbezit. Kai Yeung onderschept slim de pass. Kai Yeung probeert naar een medespeler te passen. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. Wai Lung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kwok On rent richting de bal. Po Nin onderschept slim de pass. Po Nin probeert naar een medespeler te passen. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Matthew On Wing probeert de bal met de borst te controleren. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthew On Wing onderschept slim de pass. Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Po Nin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Geng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lin probeert naar een medespeler te passen. Turkal is nu in balbezit. Turkal schiet op doel. Wai Lung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Butch - Redcurrant 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Butch 49%, Redcurrant 51%.
FC Butch - Redcurrant 1:0

47e minuut.
Lin controleert de bal met de borst. Lin rent richting de bal. Lin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turkal haalt uit met een fantastische trap. Wai Lung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Butch 38%, Redcurrant 62%.
FC Butch - Redcurrant 1:0