Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magical Crazy Donkeys
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Wai Kwok passt de bal met de wreef. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang met een sublieme pass. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kwok Fai onderschept slim de pass. Kwok Fai speelt de bal door. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tik Ka verovert de bal door een tackle van achteren. Tik Ka probeert naar een medespeler te passen. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wo Yau onderschept slim de pass. Ka Fai onderschept slim de pass. Ka Fai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yiu Hung de bal. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sze Wing is nu in balbezit. Tik Ka onderschept slim de pass. Tik Ka geeft een lange en hoge pass. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yiu Hung rent richting de bal. Koucheng is nu in balbezit. Hon Wang onderschept slim de pass. Hon Wang schiet op doel. Kam Yuen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sze Wing is nu in balbezit. Tik Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tik Ka passt de bal met de wreef. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tik Ka rent richting de bal. Tik Ka met een sublieme pass. Koucheng rent richting de bal. Hon Wang onderschept slim de pass. Hon Wang schiet op doel. Kam Yuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Tik Ka passt de bal in één keer door. Yiu Hung is nu in balbezit. Koucheng rent richting de bal. Yiu Hung onderschept slim de pass. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Wo Yau de bal onder controle te krijgen. Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Wang speelt de bal door. Daar is Yiu Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiu Hung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical 59%, Crazy Donkeys 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magical - Crazy Donkeys 0:0

50e minuut.
Wing Lok kan de bal niet met de borst controleren. Kwok Keung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wing Lok. Wing Lok krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Klungelig pakt Kam Yuen de bal. Ji Zhi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kam Yuen de bal onder controle te krijgen. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical - Crazy Donkeys 0:1

85e minuut.
Ji Zhi geeft een hoge lob. Kwok Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Keung speelt de bal door. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical 68%, Crazy Donkeys 32%.
Magical - Crazy Donkeys 0:1