Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-27 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Aoi Umi Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3075
Aoi Umi Nankatsu Niupi
Normal Tactiek Nankatsu 1
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Licheński is nu in balbezit. Licheński passt de bal in één keer door. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Horinouchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Umi - Nankatsu Niupi 0:1

6e minuut.
Alessio passt de bal met de wreef. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejas verovert de bal door een tackle van achteren. Tejas schiet op doel. Horinouchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Umi - Nankatsu Niupi 0:2

12e minuut.
Psikuta onderschept slim de pass. Psikuta passt de bal zonder na te denken. Daar is Licheński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licheński haalt uit met een fantastische trap. Tsubasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tsubasa kopt de bal weg. Ishi is nu in balbezit. Licheński begaat een overtreding. Licheński krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Czusz heeft problemen om de bal te vangen. Czusz probeert naar een medespeler te passen. Licheński is nu in balbezit. Licheński haalt uit met een fantastische trap. Horinouchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Tsubasa heeft problemen om de bal te vangen. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński is nu in balbezit. Licheński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Dandu speelt de bal door. Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński passt de bal met de wreef. Psikuta rent richting de bal. Psikuta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Umi - Nankatsu Niupi 0:3

29e minuut.
Dandu probeert naar een medespeler te passen. Psikuta is nu in balbezit. Matsuo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matsuo krijgt een gele kaart. Psikuta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matsuo geeft de bal voor. Dandu komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Umi - Nankatsu Niupi 0:4

30e minuut.
Kikuchi speelt de bal door. Narahashi rent richting de bal. Psikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Licheński is nu in balbezit. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Umi - Nankatsu Niupi 0:5

37e minuut.
Motoyama is nu in balbezit. Motoyama geeft de bal voor. Licheński controleert de bal met de borst. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Umi - Nankatsu Niupi 0:6

43e minuut.
Kikuchi heeft problemen om de bal te vangen. Alessio rent richting de bal. Alessio passt de bal met de wreef. Tejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Psikuta geeft een hoge lob. Tejas rent richting de bal. Tejas geeft een lange en hoge pass. Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński draait met de bal, schiet en ... Horinouchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Umi 77%, Nankatsu Niupi 23%.
Aoi Umi - Nankatsu Niupi 0:6

48e minuut.
Soma met de inworp. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu passt de bal met de wreef. Psikuta rent richting de bal. Psikuta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Psikuta passt de bal met de wreef. Dandu is nu in balbezit. Dandu passt de bal met de wreef. Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński schiet op doel. De bal raakt de paal. Matsuo heeft problemen om de bal te vangen. Tejas rent richting de bal. Tejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Umi - Nankatsu Niupi 0:7

57e minuut.
Inworp. Licheński met de inworp. Dandu rent richting de bal. Dandu schiet op doel. Klungelig pakt Matsuo de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Licheński passt de bal in één keer door. Dandu rent richting de bal. Psikuta rent richting de bal. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Umi - Nankatsu Niupi 0:8

62e minuut.
Motoyama speelt de bal door. Alessio rent richting de bal. Alessio met een sublieme pass. Psikuta rent richting de bal. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Horinouchi bokst de bal weg. Tsubasa kopt de bal weg. Dandu rent richting de bal. Dandu speelt de bal door. Psikuta rent richting de bal. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Horinouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Licheński zal de hoekschop nemen. Tejas rent richting de bal. Tejas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tamahome is nu in balbezit. Inworp. Tamahome zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shimoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dandu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kudo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kikuchi is nu in balbezit. Tejas onderschept slim de pass. Tejas met een sublieme pass. Psikuta heeft problemen om de bal te vangen. Psikuta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Horinouchi met een harde bal richting middenveld. Alessio met een sublieme pass. Tejas rent richting de bal. Tejas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi is nu in balbezit. Narahashi passt de bal zonder na te denken. Tejas rent richting de bal. Tejas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
García Fernández geeft een lange en hoge pass. Licheński kan de bal niet met de borst controleren. Ishi is nu in balbezit. Licheński onderschept slim de pass. Licheński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Horinouchi trapt de bal weg. Czusz kopt de bal weg. Psikuta rent richting de bal. Psikuta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Umi 66%, Nankatsu Niupi 34%.
Aoi Umi - Nankatsu Niupi 0:8