Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Kokoro Gaijin Hi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Oyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyama geeft een lange en hoge pass. Inworp. Naruoka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kidera geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Kokoro - Gaijin Hi 1:0

25e minuut.
Morikawa heeft problemen om de bal te vangen. Kidera rent richting de bal. Kidera passt de bal met de wreef. Morita is nu in balbezit. Morita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Noda is nu in balbezit. Yoshida onderschept slim de pass. Yoshida geeft de bal voor. Morita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Machida passt de bal in één keer door. Shimokawa speelt de bal door. Kojima met een sublieme pass. Shimokawa speelt de bal door. Morikawa geeft een hoge lob. Shimotaira bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Kokoro 35%, Gaijin Hi 65%.
Sora Kokoro - Gaijin Hi 1:0

55e minuut.
Noda geeft een hoge lob. Tasuki speelt de bal door. Daar is Kojima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sora Kokoro - Gaijin Hi 1:1

66e minuut.
Tajima bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyama verovert de bal door een tackle van achteren. Oyama met een sublieme pass. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jae-Jin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kidera rent richting de bal. Kidera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Kokoro - Gaijin Hi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Kokoro 30%, Gaijin Hi 70%.
Sora Kokoro - Gaijin Hi 2:1