Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК СМИРНЕНСКИ ReWolves
532 Tactiek SS3
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 43.1
poor Schieten solid
poor Passen adequate
average Verdedigen poor


1e minuut.
Borodycz passt de bal met de wreef. Amm rent richting de bal. Ruggiero verovert de bal door een tackle van achteren. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz draait met de bal, schiet en ... Iorgov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:1

4e minuut.
Cycol rent richting de bal. Ruggiero onderschept slim de pass. Ruggiero speelt de bal door. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:2

7e minuut.
Zębacki is nu in balbezit. Zębacki geeft een lange en hoge pass. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Amm rent richting de bal. Amm schiet op doel. Iorgov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:3

8e minuut.
Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski passt de bal in één keer door. Gün speelt de bal door. Borodycz rent richting de bal. Borodycz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cycol onderschept slim de pass. Meriem is nu in balbezit. Meriem met een sublieme pass. Amm bereikt de bal nog maar net als eerste. Amm haalt uit met een fantastische trap. Iorgov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Genchev geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meriem neemt de hoekschop. Cycol heeft problemen om de bal te vangen. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski speelt de bal door. Amm bereikt de bal nog maar net als eerste. Amm schiet op doel. Iorgov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:4

31e minuut.
Pietroń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nanchev komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Peçini bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz onderschept slim de pass. Borodycz passt de bal in één keer door. Amm is nu in balbezit. Amm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Goossens met een sublieme pass. Amm is nu in balbezit. Amm passt de bal met de wreef. Cycol is nu in balbezit. Cycol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 78%, ReWolves 22%.
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:4

50e minuut.
Gün met een sublieme pass. Flotho verovert de bal door een tackle van achteren. Cycol rent richting de bal. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:5

51e minuut.
Cycol is nu in balbezit. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol onderschept slim de pass. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Iorgov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:6

59e minuut.
Frągnowski passt de bal in één keer door. Borodycz is nu in balbezit. Flotho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borodycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borodycz draait met de bal, schiet en ... Iorgov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Daar is Cycol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Amm rent richting de bal. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Meriem is nu in balbezit. Meriem passt de bal zonder na te denken. Daar is Amm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amm schiet op doel. Na een snelle pass probeert Genchev de bal onder controle te krijgen. Iorgov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Uribe is nu in balbezit. Meriem verovert de bal door een tackle van achteren. Meriem speelt de bal door. Amm rent richting de bal. Amm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:7

67e minuut.
Ruggiero rent richting de bal. Cycol verovert de bal door een tackle van achteren. Amm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:8

69e minuut.
Zębacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębacki geeft de bal voor. Inworp. Caccini met een snelle inworp. Ruggiero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Karakashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev probeert naar een medespeler te passen. Cycol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amm rent richting de bal. Amm schiet op doel. Iorgov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amm bereikt de bal nog maar net als eerste. Amm haalt uit met een fantastische trap. Iorgov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:9

78e minuut.
Klungelig pakt Peçini de bal. Frągnowski probeert naar een medespeler te passen. Amm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol rent richting de bal. Cycol schiet op doel. Iorgov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amm rent richting de bal. Amm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Meriem met de inworp. Cycol is nu in balbezit. Cycol geeft een hoge lob. Borodycz rent richting de bal. Borodycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:10

81e minuut.
Meriem geeft een lange en hoge pass. Cycol kopt de bal weg. Borodycz rent richting de bal. Borodycz draait met de bal, schiet en ... Iorgov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:11

82e minuut.
Piesio komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev begaat een overtreding. Meriem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cycol met een snel genomen vrije trap. Daar is Borodycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesio is nu in balbezit. Piesio schiet op doel. Iorgov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Meriem met een sublieme pass. Uribe heeft problemen om de bal te vangen. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesio is nu in balbezit. Piesio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:12

88e minuut.
Meriem met een sublieme pass. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol met een sublieme pass. Piesio rent richting de bal. Piesio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 83%, ReWolves 17%.
ФК СМИРНЕНСКИ - ReWolves 0:13