Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mater Dei AC/DC Alex UTD
Normal Tactiek AA-4132
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 32.9
poor Schieten good
weak Passen poor
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Ángel verovert de bal door een tackle van achteren. Saidon verovert de bal door een tackle van achteren. Aloisio rent richting de bal. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo haalt uit met een fantastische trap. Lagana` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Grimaud is nu in balbezit. Avellino onderschept slim de pass. Avellino met een sublieme pass. Orland controleert de bal met de borst. Orland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmelař onderschept slim de pass. Chmelař passt de bal zonder na te denken. Daar is Orland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orland draait met de bal, schiet en ... Cassar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Chmelař raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magri komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Saidon is nu in balbezit. Petrozza onderschept slim de pass. Petrozza met een sublieme pass. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland geeft een hoge lob. Cassar bokst de bal weg.

35e minuut.
Grimaud heeft problemen om de bal te vangen. Dănceanu geeft een hoge lob. Mizzi is nu in balbezit. Orland verovert de bal door een tackle van achteren. Orland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Alex UTD 0:1

36e minuut.
Dănceanu met de inworp. Avellino rent richting de bal. Saidon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avellino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dyjak met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orland is nu in balbezit. Orland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Alex UTD 0:2

42e minuut.
Inworp. Dănceanu met de inworp. Avellino geeft een hoge lob. Daar is Orland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orland draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mater Dei AC/DC 59%, Alex UTD 41%.
Mater Dei AC/DC - Alex UTD 0:2

48e minuut.
Avellino geeft een lange en hoge pass. Daar is Dyjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ferriggi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Magri zal de hoekschop nemen. Avellino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Magri neemt de hoekschop. Dyjak kopt de bal weg. Cassar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Orland geeft een lange en hoge pass. Grimaud rent richting de bal. Avellino verovert de bal door een tackle van achteren. Avellino schiet op doel. Cassar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Alex UTD 0:3

64e minuut.
Grech Cumbo geeft de bal voor. Magri is nu in balbezit. Magri geeft een lange en hoge pass. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland schiet op doel. Cassar bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dyjak geeft een lange en hoge pass. Cassar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grech Cumbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grech Cumbo geeft een hoge lob. Orland springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dyjak heeft problemen om de bal te vangen. Petrozza geeft de bal voor. Satariano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyjak rent richting de bal. Dyjak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dănceanu geeft een hoge lob. Piscopo kopt de bal weg. Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Orland is nu in balbezit. Orland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Alex UTD 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mater Dei AC/DC 72%, Alex UTD 28%.
Mater Dei AC/DC - Alex UTD 0:4