Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atleticos de Oakland Real San Pedro FC
ADIDAS 10 Tactiek Thon2017
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
36.9 gemiddelde waardering 44.7
matig Schieten solide
redelijk Passen matig
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Mikayilov de bal. İbişov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayilov verovert de bal door een tackle van achteren. Mikayilov geeft een lange en hoge pass. Corona krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chulev speelt de bal door. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. Corona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Real San Pedro FC 0:1

30e minuut.
İbişov is nu in balbezit. Bocanegra onderschept slim de pass. Iarussi verovert de bal door een tackle van achteren. Iarussi geeft een lange en hoge pass. Kiekens springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
İbişov rent richting de bal. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra geeft een hoge lob. Luque rent richting de bal. Luque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Luque is nu in balbezit. Luque geeft een hoge lob. Corona is nu in balbezit. Corona draait met de bal, schiet en ... Basti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Real San Pedro FC 0:2

37e minuut.
Mikayilov probeert naar een medespeler te passen. Luque rent richting de bal. Luque geeft de bal voor. Iarussi kopt de bal weg. Mikayilov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Basti trapt de bal weg. Mikayilov kopt de bal weg. Chulev speelt de bal door. Corona is nu in balbezit. Corona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kogan met een harde bal richting middenveld. Mikayilov kopt de bal weg. Schenk heeft problemen om de bal te vangen. Solomon is nu in balbezit. Solomon haalt uit met een fantastische trap. Basti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mikayilov passt de bal in één keer door. Chulev rent richting de bal. Chulev passt de bal zonder na te denken. Daar is Solomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solomon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleticos de Oakland 52%, Real San Pedro FC 48%.
Atleticos de Oakland - Real San Pedro FC 0:2

52e minuut.
Bogran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayilov onderschept slim de pass. Mikayilov speelt de bal door. Corona rent richting de bal. Corona draait met de bal, schiet en ... Basti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
İbişov passt de bal in één keer door. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Iarussi geeft een lange en hoge pass. Ţigănaş kopt de bal weg. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blanco met een sublieme pass. Solomon heeft problemen om de bal te vangen. Gardner begaat een overtreding. Gardner krijgt een gele kaart. Solomon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Solomon kan niet meer verder spelen. Solomon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Emerim komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gardner rent richting de bal. Chulev onderschept slim de pass. Chulev probeert naar een medespeler te passen. Corona is nu in balbezit. Corona haalt uit met een fantastische trap. Basti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Emerim is nu in balbezit. Emerim schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Real San Pedro FC 0:3

80e minuut.
Klungelig pakt Bogran de bal. Kekezović rent richting de bal. Bogran onderschept slim de pass. Bogran geeft een hoge lob. Kiekens is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. İbişov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kiekens maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleticos de Oakland 49%, Real San Pedro FC 51%.
Atleticos de Oakland - Real San Pedro FC 0:3