Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronco Betico fc ch The Players
New 442 Tactiek El Ultimo Baile
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 39.8
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Osorio passt de bal in één keer door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio passt de bal met de wreef. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Capelle verovert de bal door een tackle van achteren. Capelle geeft een lange en hoge pass. Trinidad rent richting de bal. Osorio onderschept slim de pass. Osorio schiet op doel. Pyykölä bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - The Players 1:0

19e minuut.
Burgos speelt de bal door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Pyykölä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Zings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano is nu in balbezit. Zings begaat een overtreding. Zings krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 35%, The Players 65%.
Bronco Betico fc ch - The Players 1:0

62e minuut.
Cañadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañadas geeft een lange en hoge pass. Carrillo is nu in balbezit. Maradiaga onderschept slim de pass. Maradiaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Armijo rent richting de bal. Maradiaga onderschept slim de pass. Maradiaga passt de bal met de wreef. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Osorio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - The Players 2:0

73e minuut.
Armijo verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos passt de bal zonder na te denken. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo geeft de bal voor. Reiss kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. Pyykölä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobadilla met een snelle inworp. Corrales rent richting de bal. Osorio onderschept slim de pass. Osorio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo geeft de bal voor. Zings is nu in balbezit. Zings geeft een hoge lob. Osorio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Zings is nu in balbezit. Zings passt de bal met de wreef. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 22%, The Players 78%.
Bronco Betico fc ch - The Players 2:0