Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronco Betico fc ch Real San Pedro FC
New 442 Tactiek New2017
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Zings met een sublieme pass. Klungelig pakt Aquino de bal. Aquino passt de bal in één keer door. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zings is nu in balbezit. Sierociński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zings is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zings zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Inworp. Zings met de inworp. Burgos probeert naar een medespeler te passen. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zings is nu in balbezit. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga passt de bal zonder na te denken. Podleski heeft problemen om de bal te vangen. Podleski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos onderschept slim de pass. Met opzet legt Sierociński zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sierociński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sierociński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Maradiaga probeert naar een medespeler te passen. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski schiet op doel. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kekezović geeft de bal voor. Chulev rent richting de bal. Met opzet legt Zings zijn tegenspeler op de grond. Zings is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chulev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rebolledo met een snel genomen vrije trap. Corona rent richting de bal. Corona geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mikayilov rent richting de bal. Mikayilov speelt de bal door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Samuel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 47%, Real San Pedro FC 53%.
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 0:1

51e minuut.
Burgos passt de bal in één keer door. Caillaud is nu in balbezit. Maradiaga onderschept slim de pass. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rebolledo controleert de bal met de borst. Burgos is nu in balbezit. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Maradiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradiaga schiet op doel. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Capelle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebolledo met een snelle inworp. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Reiss verovert de bal door een tackle van achteren. Reiss geeft een lange en hoge pass. Kekezović is nu in balbezit. Podleski verovert de bal door een tackle van achteren. Podleski schiet op doel. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maradiaga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 1:1

83e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Burgos kopt de bal weg. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 2:1

85e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Burgos passt de bal zonder na te denken. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 3:1

89e minuut.
Burgos heeft problemen om de bal te vangen. Burgos met een sublieme pass. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 44%, Real San Pedro FC 56%.
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 4:1