Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cabañas Malos Mapaches
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Ziad geeft de bal voor. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean met een sublieme pass. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sabillon onderschept slim de pass. Sabillon probeert naar een medespeler te passen. Lean is nu in balbezit. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - Malos Mapaches 1:0

10e minuut.
Martínez kopt de bal weg. Puerto rent richting de bal. Puerto passt de bal met de wreef. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cabañas 44%, Malos Mapaches 56%.
Atletico Cabañas - Malos Mapaches 1:0

47e minuut.
Sabillon geeft een lange en hoge pass. Daar is Lean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. Duran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Castejon de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziad verovert de bal door een tackle van achteren. Ziad passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duran trapt de bal weg. Zamora kopt de bal weg. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zamora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baquis de bal. Baquis speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez maakt een afschuwelijke overtreding. Martínez krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Fonseca met een snelle inworp. Agüero controleert de bal met de borst. Ziad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agüero moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Agüero kan niet meer verder spelen. Garay komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jackson passt de bal in één keer door. Bondanza is nu in balbezit. Bondanza geeft een lange en hoge pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - Malos Mapaches 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cabañas 37%, Malos Mapaches 63%.
Atletico Cabañas - Malos Mapaches 2:0