Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malvados Licántropos Verdes Meloneros
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Irda rent richting de bal. Irda verovert de bal door een tackle van achteren. Irda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malvados Licántropos - Verdes Meloneros 0:1

8e minuut.
Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Irda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malvados Licántropos - Verdes Meloneros 0:2

9e minuut.
Martínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco speelt de bal door. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malvados Licántropos - Verdes Meloneros 1:2

21e minuut.
Aceituno geeft een hoge lob. Inworp. Castañeda met een snelle inworp. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Gudiel probeert de bal met de borst te controleren. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Obando de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malvados Licántropos 47%, Verdes Meloneros 53%.
Malvados Licántropos - Verdes Meloneros 1:2

46e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een hoge lob. Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Irda is nu in balbezit. Irda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vides geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasso met een snelle inworp. Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Irda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Obando geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sosa de bal. Pacheco met een sublieme pass. Klungelig pakt Sagastume de bal. Sagastume draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Chatu geeft de bal voor. Sosa geeft een hoge lob. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Sosa speelt de bal door. Obando heeft problemen om de bal te vangen. Sagastume rent richting de bal. Sagastume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chatu rent richting de bal. Duarte rent richting de bal. Met opzet legt Martínez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Martínez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malvados Licántropos 48%, Verdes Meloneros 52%.
Malvados Licántropos - Verdes Meloneros 1:2