Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lah FC Pitpbull
433 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Sofianidis passt de bal in één keer door. Sergoulopoulos rent richting de bal. Sofianidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sofianidis krijgt een gele kaart. Sergoulopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Sergoulopoulos met een snel genomen vrije trap. Mitoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Pitpbull 1:0

13e minuut.
Dimitrakas met een sublieme pass. Tsakasianos rent richting de bal. Gialantzis is nu in balbezit. Tsakasianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakasianos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dimitrakas kopt de bal weg. Gialantzis kan de bal niet met de borst controleren. Avgeris rent richting de bal. Avgeris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rouggeris geeft de bal voor. Klungelig pakt Avgeris de bal. Avgeris probeert naar een medespeler te passen. Tsakasianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakasianos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dimitrakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrakas speelt de bal door. Tsakasianos rent richting de bal. Tsakasianos schiet op doel. Lazarakis bokst de bal weg.

43e minuut.
Alexakos verovert de bal door een tackle van achteren. Alexakos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gialantzis de bal. Tsakasianos rent richting de bal. Tsakasianos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lah FC 69%, Pitpbull 31%.
Lah FC - Pitpbull 1:0

58e minuut.
Novas rent richting de bal. Peppas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rouggeris. Rouggeris krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kalogerakis probeert naar een medespeler te passen. Gialantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgeris verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakasianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakasianos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Avgeris is nu in balbezit. Gialantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgeris onderschept slim de pass. Avgeris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lah FC - Pitpbull 1:1

88e minuut.
Ioannatos rent richting de bal. Tsakasianos onderschept slim de pass. Ioannatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakasianos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakasianos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Pitpbull 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lah FC 63%, Pitpbull 37%.
Lah FC - Pitpbull 1:2