Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Drvodelci Grubi Volšebnici
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


28e minuut.
Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Damcevski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jovevski de bal onder controle te krijgen. Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadikovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Drvodelci - Grubi Volšebnici 1:0

33e minuut.
Jovevski probeert de bal aan de voet te houden. Davidov rent richting de bal. Jovevski begaat een overtreding. Jovevski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Drvodelci 42%, Grubi Volšebnici 58%.
FC Drvodelci - Grubi Volšebnici 1:0

47e minuut.
Miladinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcevski verovert de bal door een tackle van achteren. Damcevski probeert naar een medespeler te passen. Davidov is nu in balbezit. Davidov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Parličev geeft de bal voor. Klungelig pakt Davidov de bal. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov onderschept slim de pass. Davidov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jovčev rent richting de bal. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov probeert naar een medespeler te passen. Janev rent richting de bal. Janev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Damjanovski is nu in balbezit. Parličev begaat een overtreding. Damjanovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Grosev met een snel genomen vrije trap. Damjanovski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jovčev geeft een hoge lob. Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Asenov zijn tegenspeler op de grond. Asenov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Drvodelci 51%, Grubi Volšebnici 49%.
FC Drvodelci - Grubi Volšebnici 1:0