Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Momias F.c Fox Uruca FC
Attack 3 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Raiciu speelt de bal door. Manquilef rent richting de bal. Breitkopf verovert de bal door een tackle van achteren. Vujasin rent richting de bal. Vujasin schiet op doel. Rodríguez Irago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - Fox Uruca FC 1:0

15e minuut.
Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala onderschept slim de pass. Vidolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Delton verovert de bal door een tackle van achteren. Delton geeft de bal voor. Coronel rent richting de bal. Coronel schiet op doel. Ibeas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Momias F.c - Fox Uruca FC 1:1

27e minuut.
Manquilef probeert de bal aan de voet te houden. Karakoç bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu onderschept slim de pass. Raiciu geeft een hoge lob. Matoš maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Manquilef met een sublieme pass. Vujasin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Burrati ... Strafschop! Burrati krijgt een gele kaart. Vujasin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vujasin kan niet meer verder spelen. Alípio Gomes komt het veld opgelopen. Matoš kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - Fox Uruca FC 2:1

41e minuut.
Klungelig pakt Szaber de bal. Spini bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber begaat een overtreding. Spini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momias F.c 51%, Fox Uruca FC 49%.
Momias F.c - Fox Uruca FC 2:1

47e minuut.
Vidolov geeft een hoge lob. Czagala is nu in balbezit. Delton is nu in balbezit. Delton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Momias F.c - Fox Uruca FC 2:2

50e minuut.
Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos is nu in balbezit. Delton verovert de bal door een tackle van achteren. Delton schiet op doel. Ibeas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - Fox Uruca FC 2:3

53e minuut.
Manquilef kopt de bal weg. Breitkopf controleert de bal met de borst. Matoš verovert de bal door een tackle van achteren. Matoš draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Irago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Momias F.c - Fox Uruca FC 3:3

64e minuut.
Ježek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bargdich komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Auribault verovert de bal door een tackle van achteren. Karakoç onderschept slim de pass. Karakoç passt de bal zonder na te denken. Delton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Burrati passt de bal zonder na te denken. Szaber rent richting de bal. Hoyos onderschept slim de pass. Hoyos geeft de bal voor. Manquilef heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momias F.c 53%, Fox Uruca FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Momias F.c - Fox Uruca FC 3:3