Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limonense psicoboys
Futbol moderno 2 Tactiek ltl
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 50.7
formidable Schieten solid
very good Passen adequate
formidable Verdedigen very good


13e minuut.
Pöllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanara speelt de bal door. Ennert rent richting de bal. Ennert schiet op doel. Hekert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - psicoboys 1:0

15e minuut.
Przerwa onderschept slim de pass. Przerwa speelt de bal door. Núñez is nu in balbezit. Négyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Négyesi draait met de bal, schiet en ... Ocampo bokst de bal weg.

16e minuut.
Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. Ennert rent richting de bal. Ennert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - psicoboys 2:0

17e minuut.
Schneider passt de bal in één keer door. Przerwa probeert de bal met de borst te controleren. Ennert is nu in balbezit. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft een lange en hoge pass. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap. Ocampo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - psicoboys 2:1

34e minuut.
Albornoz is nu in balbezit. Albornoz speelt de bal door. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek draait met de bal, schiet en ... Prado probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Justl met een harde bal richting middenveld. Fanara kopt de bal weg. Ennert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tấn Anh is nu in balbezit. Tấn Anh speelt de bal door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Hekert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limonense 43%, psicoboys 57%.
Limonense - psicoboys 2:1

46e minuut.
Gartenzwerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennert onderschept slim de pass. Loki maakt een afschuwelijke overtreding. Loki krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ledezma met de inworp. Pöllinger is nu in balbezit. Pöllinger passt de bal met de wreef. Tấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Anh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hekert trapt de bal weg van het doel. Calvo kopt de bal weg. Fanara met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Schneider passt de bal met de wreef. Albornoz geeft een lange en hoge pass. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurawek rent richting de bal. Żurawek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Limonense - psicoboys 2:2

62e minuut.
Ennert is nu in balbezit. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo speelt de bal door. Schneider rent richting de bal. Schneider draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Albornoz verovert de bal door een tackle van achteren. Albornoz passt de bal met de wreef. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Négyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Négyesi geeft de bal voor. Daar is Justl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Leśniewski geeft de bal voor. Gartenzwerg is nu in balbezit. Ennert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ennert krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Klungelig pakt Justl de bal. Justl geeft de bal voor. Ennert rent richting de bal. Ennert haalt uit met een fantastische trap. Hekert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - psicoboys 3:2

78e minuut.
Albornoz geeft de bal voor. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek draait met de bal, schiet en ... Ocampo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Limonense - psicoboys 3:3

79e minuut.
Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Przerwa zijn tegenspeler op de grond. Leśniewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ennert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Loki is nu in balbezit. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski schiet op doel. Hekert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel. Hekert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sógor geeft de bal voor. Leśniewski kopt de bal weg. Sógor rent richting de bal. Albornoz verovert de bal door een tackle van achteren. Albornoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Tấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Anh speelt de bal door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limonense 47%, psicoboys 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Limonense - psicoboys 3:3