Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llops pirats del karma Helicòpters Baixabarrancs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peppe trapt de bal weg van het doel. Daar is Escura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Agudelo geeft een lange en hoge pass. Buixeda kan de bal niet met de borst controleren. Tubau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tubau krijgt een gele kaart. Buixeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barberà zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sivera rent richting de bal. Sivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Trullols met een sublieme pass. Inworp. Buixeda met de inworp. Daar is Tubau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tubau geeft de bal voor. Peppe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops pirats del karma - Helicòpters Baixabarrancs 0:1

24e minuut.
Companys verovert de bal door een tackle van achteren. Companys geeft een hoge lob. Zurita is nu in balbezit. Zurita schiet op doel. Abat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Sivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Galcerà probeert naar een medespeler te passen. Barberà rent richting de bal. Grabiel rent richting de bal. Grabiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Galcerà is nu in balbezit. Escura onderschept slim de pass. Escura passt de bal zonder na te denken. Sivera rent richting de bal. Sivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops pirats del karma - Helicòpters Baixabarrancs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops pirats del karma 59%, Helicòpters Baixabarrancs 41%.
Llops pirats del karma - Helicòpters Baixabarrancs 0:2

48e minuut.
Abat onderschept slim de pass. Escura onderschept slim de pass. Escura met een sublieme pass. Sivera rent richting de bal. Sivera haalt uit met een fantastische trap. Peppe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Escura onderschept slim de pass. Grabiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiel passt de bal in één keer door. Sivera is nu in balbezit. Sivera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grabiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiel passt de bal in één keer door. Sivera is nu in balbezit. Sivera haalt uit met een fantastische trap. Peppe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops pirats del karma - Helicòpters Baixabarrancs 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops pirats del karma 59%, Helicòpters Baixabarrancs 41%.
Llops pirats del karma - Helicòpters Baixabarrancs 0:3