Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-12 18:19
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: Reinito Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 29799
Reinito Edmonton Zilupe
tris aizsragi Tactiek 532
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 57.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


9e minuut.
Silahtar geeft een lange en hoge pass. Gaúcho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marvaldi. Marvaldi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Marvaldi rent richting de bal. Gaúcho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marvaldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kante zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vršek maakt een snoekduik en kopt de bal. Ilică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bradu passt de bal in één keer door. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hajduk verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduk passt de bal met de wreef. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - Edmonton Zilupe 0:1

42e minuut.
Klungelig pakt Sorokins de bal. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk met een sublieme pass. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Hajduk rent richting de bal. Silahtar maakt een afschuwelijke overtreding. Hajduk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cane komt bij de bal en schiet. Trường Vũ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - Edmonton Zilupe 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reinito 64%, Edmonton Zilupe 36%.
Reinito - Edmonton Zilupe 0:2

46e minuut.
Trundle komt het veld opgelopen. Gîrbaciu komt het veld opgelopen. Iturbide komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Campos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knāķis komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gîrbaciu zal de hoekschop nemen. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Sorokins geeft een lange en hoge pass. Marvaldi kopt de bal weg. Daar is Vieira Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vršek onderschept slim de pass. Vršek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Georgsen heeft problemen om de bal te vangen. Cane speelt de bal door. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mălăiescu is nu in balbezit. Bradu onderschept slim de pass. Bradu draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Knāķis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gîrbaciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajduk geeft een lange en hoge pass. Vărzaru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante met een sublieme pass. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi draait met de bal, schiet en ... Iturbide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - Edmonton Zilupe 1:2

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gîrbaciu met de inworp. Hajduk speelt de bal door. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel. Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reinito 67%, Edmonton Zilupe 33%.
Reinito - Edmonton Zilupe 1:2